به گزارش خبرگزاری شبستان، امیر نعمتی در ابتدا با بیان برخی مشکلات و کاستیهای موجود در حوزه هنری زنجان در بحث آموزشِ بخشهای مختلف تاریخ شفاهی از قبیل مصاحبه، نگارش و تدوین به استعدادها و پتانسیلهای موجود در استان اشاره کرد و افزود: ما در استان با آموزش و هدایت نیروهای متخصص و حرفهای جهت ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان و خانواده شهدا میتوانیم قدمهای مثمرثمری را در استان برداریم.
رئیس حوزه هنری استان زنجان، حوزه هنری زنجان را در برگزاری شبهای خاطره اثرگذار و جریانساز عنوان کرد و با اشاره به توانمندی و تجربیات خوب این حوزه در برگزاری قدرتمند و ماندگار شبهای خاطره با مشارکت نهادها و سازمانهای مرتبط از جمله ارتش، نیروی انتظامی، جهاد کشاورزی و...، گفت: متولیان فرهنگی با هزینه کم و با مشارکت و همافزایی میتوانند شبهای خاطره اثرگذار و به یاد ماندنی را در استان برگزار نمایند.
نعمتی با یادآوری شبهای خاطره برگزار شده در روستاهای استان با موضوع رزمندگان، صبح خاطره بچههای کوچه بینش و همچنین شبهای خاطره با موضوع بهداری جنگ و اسارت که در سالهای اخیر در استان برگزار شده بود، افزود: حوزه هنری زنجان سعی بر آن داشته تا با نگاه موضوعی از ابعاد و زوایای مختلف به برگزاری شبهای خاطره بپردازد.
مهدی ابطحی؛ مدیر دفتر شب خاطره امور استانها و مجلس حوزه هنری؛ پیشنیه شکلگیری و برگزاری شب خاطره را سال 1372عنوان کرد و گفت: برگزاری یک پاتوق و یا گردهمایی از رزمندگان هنرمند در سال 72، بعنوان اولین قدم در این راه بود، تا بتوان از دل این روایتها آثاری بصورت مکتوب، تصویری و تجسمی تولید گردد.
وی با اشاره به قالب هنری شبهای خاطره، ادامه داد: برگزاری شب خاطره کاری مختص واحد ادبیات پایداری نیست و بایستی تمامی واحدهای حوزه هنری در برگزاری این برنامه نقش دارند.
کارگاه منطقهای شب خاطره در راستای بررسی عملیاتی اجرای شبهای خاطره با حضور سیدمهدی ابطحی؛ مدیر دفتر شب خاطره امور استانها و مجلس حوزه هنری، مسئولین دفاتر ادبیات پایداری استانها، ریاست و کارکنان حوزه هنری زنجان برگزار و از نشان شبهای خاطره استان زنجان نیز رونمایی بعمل آمد.
نظر شما