آمریکا با قطعنامه‌های ساختگی قصد نواختن شیپور جنگ علیه ایران را دارد

الهیان با انتقاد از صدور سه قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران در عرض یک هفته و با فشار آمریکا و لابی صهیونیسم گفت: آمریکا به واسطه این قطعنامه‌های ساختگی قصد دارد شیپور جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران را بنوازد.

به گزارش خبرنگار شبستان، زهره الهیان، رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه کمیته حقوق بشر قوه قضاییه به نیویورک در جمع خبرنگاران گفت: هفته گذشته در رابطه با جلسه کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد بیعتی از سوی ایران با محوریت ستاد حقوق بشر قوه قضاییه به نیویورک انجام شد.

وی اظهار کرد: بنا بود در کمیته سوم قطعنامه‌ای که قبلا پیش‌نویس آن منتشر شده بود علیه جمهوری اسلامی ایران در مسایل حقوق بشری مطرح و تصویب شود و ما بنا داشتیم از باب دیپلماسی عمومی در نیویورک حضور پیدا کنیم و ارتباطاتی را با رسانه‌های عمومی دنیا از جهت اغراض سیاسی این پیش‌نویس ارایه دهیم.

الهیان تصریح کرد: این سفر در راستای شفاف‌سازی افکار عمومی دنیا انجام شد که ما در این سفر جلساتی را با سفرای کشورهای مختلف در نیویورک داشته باشیم و اطلاعات صحیحی را به آنها ارایه دهیم.

وی بیان کرد: ما در این سفر جلسه‌ای را با سفرای کشورهای عضو جنبش عدم تعهد یعنی کشورهای چین، نیکاراگوئه، ونزوئلا، کوبا و سوریه داشتیم که جلسه خوبی بود و همه آنها مخالفت خود را با قطعنامه حقوق بشری علیه ایران اعلام کردند و حتی رییس جلسه که از کشور مصر نیز بود مخالفت خود را با این قطعنامه اعلام کرد و این قطعنامه را بیشتر سیاسی می‌دانستند.

وی با اشاره به جلسه هیئت ایرانی با سازمان همکاری‌های اسلامی OIC‌ یادآور شد: در این جلسه بعضا کشورها مطرح می‌کردند که از سوی آمریکا و غرب تحت فشار هستند و آمریکا و غرب بنایشان این بود که با این قطعنامه و تهدید و تطمیع این کشورها بتوانند آرای آنها را علیه ایران در صدور قطعنامه کسب کنند.

رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از صدور سه قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران در عرض یک هفته و با فشار آمریکا و لابی صهیونیسم گفت: آمریکا و لابی صهیونیسم برای اینکه از نفوذ ایران در منطقه هراس دارند قصد دارد با چنین برنامه‌ریزی‌هایی جایگاه ایران را در منطقه کاهش دهد که به نوعی این تلاش ناموفق بود. ملت‌ها امروز نسبت به سیاست‌های غرب آشنا شده‌اند.

الهیان تصریح کرد: می‌بینیم که در عرض یک هفته یک قطعنامه ضد بشری علیه ایران صادر می‌شود و از سوی دیگر بلافاصله قطعنامه دیگر با فشار عربستان و آمریکا در رابطه با ترور سفیر عربستان علیه ایران منتشر می‌شود و قطعنامه سومی نیز از سوی شورای حکام علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌شود و سؤالی که همان جا در بین برخی از سیاسیون آمریکایی مطرح بود این بود که این طراحی‌ها به واسطه آمریکا طراحی و صادر می‌شوند.

وی بیان کرد: این NJOها و برخی سیاسیونی که ما در نیویورک با آنها دیدار داشتیم معتقد بودند که آمریکا به واسطه این قطعنامه‌های ساختگی قصد دارد شیپور جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران را بنوازد.

وی ادامه داد: این NJO‌ها و فعالان سیاسی معتقد بودند که پشت صحنه این طراحی‌ها مشخص است و سؤال آنها از ما این بود که چرا نباید در منطقه‌ای که رژیم صهیونیستی با هزاران سلاح شیمیایی حضور داشته باشد با جمهوری اسلام ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد که ما محور بحث‌مان به آنها این بود که جمهوری اسلامی ایران صدور سلاح‌های کشتار جمعی را در تضاد حقوق انسانی و اخلاق می‌داند و اخلاق حاکمان ما حکم می‌کند که به سمت تولید سلاح نرویم زیرا مقام معظم رهبری تولید این سلاح‌ها را شرعا حرام دانسته‌اند، پس رفتن به سوی این سلاح‌ها حرام است.

الهیان تصریح کرد: در این سفر و در جلسه سفرای کشورهای اسلامی عربستان با تلاش آمریکا قصد داشت بیانیه‌ای را علیه ما صادر کند که این بیانیه با تلاش نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و از جمله آقای خزایی منتفی شد گرچه همین بیانیه به نحو دیگری در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شد.

وی تأکید کرد: قطعا این بمب یکباره تهدید علیه ایران پاسخش تهدید است یعنی ما بر اساس استراتژی‌ای که در حوزه دفاعی مقام معظم رهبری طراحی کرده‌اند باید تهدید را با تهدید پاسخ دهیم و طرح کاهش روابط با انگلیس که در مجلس تصویب شد در همین جهت بود.

وی تأکید کرد: آنچه که مسلم است این است که پس از قطعنامه عربستان آنها این قطعنامه را علیه جمهوری اسلامی ایران در شورای امنیت قرار دهد که می‌تواند پرونده ما را در محاکم قضایی مطرح کنند و این آرزوی آنان است و اینکه چقدر به این نتیجه برسند هنوز مشخص نیست.

وی با اشاره به جلسات هیئت ایرانی با مؤسسه‌های مطرح آمریکا و از جمله مؤسسه مطالعاتی شورای کارنگی ادامه داد: ما در جلسه‌ای با شورای کارنگی مواضع جمهوری اسلامی ایران را مطرح کردیم و اتفاقا در همین جلسه موافقان تلاش گسترده‌ای کردند که جلسه را بهم بزنند اما از سوی رییس جلسه با آنها برخورد شد.

وی با اشاره به محورهایی که از سوی رسانه‌ها با هیئت ایرانی مطرح می‌شد، اشاره‌ای داشت و ادامه داد: برای رسانه‌های آمریکایی مسئله سوریه و مواضع جمهوری اسلامی ایران بسیار اهمیت داشت و آنها در رابطه با موضوع هسته‌ای و همچنین مسئله اعدام‌ها در ایران نیز مسایلی را مطرح کردند که ما نیز اعلام کردیم 70 درصد اعدام‌ها در ایران مربوط به افرادی است که در بحث ترانزیت مواد مخدر فعالیت دارند.

الهیان با اشاره به دیدگاه NJO‌های آمریکایی در رابطه با مواضع جمهوری اسلامی ایران در بحث زنان گفت: متأسفانه در ارتباط با موضوع زنان اطلاعات غلط و ناصحیحی به آنها ارایه شده است و در آنجا خانم‌های فعال در NJOها مطرح می‌کردند که تصور ما از ایران این است که هیچ خانمی در مشاغل اجتماعی حضور ندارد و زنان حق ورود به مجلس را ندارند که آنها پس از شنیدن مواضع ما و گزارش‌های ما در ارتباط با فعالیت‌های زنان در جمهوری اسلامی ایران از تجربیات جمهوری اسلامی ایران در این حوزه استقبال کردند و حتی این مسئله را که مشکلات آنان در حوزه زنان را با همکاری جمهوری اسلامی ایران برطرف کنند را نیز عنوان کردند.

وی ادامه داد: این مسایل حاکی از سیاه‌نمایی‌هایی دارد که رسانه‌های آمریکایی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌کنند و قصد دارند این مسئله را نگاه جمهوری اسلامی ایران به زنان نوعی نگاه طالبانیسمی است را به دنیا ارایه کنند که در واقع مسئله‌ای کاملا غلط و دروغی است.

رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه هیئت ایرانی با بان‌کی‌مون رییس سازمان ملل متحد ادامه داد: ما در جلسه با وی اعتراض جمهوری اسلامی ایران را در ارتباط با صدور قطعنامه ضد حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کردیم و گفتیم امضای شما نباید پای هر سند غیر حقوقی باشد.

وی ادامه داد: در این جلسه از بان‌کی‌مون دعوت شد به ایران بیاید و وی زمان سفر خود را به بعد از سفر خانم پیلای، کمیساریای عالی حقوق بشر که قرار است سال جدید میلادی و احتمالا در اردیبهشت‌ سفری را به ایران داشته باشد، اعلام کرد.

وی با اشاره به اسناد موارد نقض حقوق بشر در آمریکا ادامه داد: با توجه به اینکه شورای دوره‌ای حقوق بشر آمریکا محورهای نقض حقوق بشر در این کشور را 223 محور عنوان کرده است، ما بنا داریم گزارشی از این موارد نقض حقوق بشر به مجامع بین‌المللی ارایه دهیم.

وی ادامه داد: آمریکا سالانه 55 میلیارد دلار صرف تولید و نگهداری تسهیلات هسته‌ای خود می‌کند که این رقم برابر با بودجه رسمی سازمان ملل متحد است و این کشور طبق تعهدات بین‌المللی‌اش باید سلاح‌های شیمیایی خود را تاکنون امحا کرده باشد و جدیدا اعلام کرده است که این کار را انجام نمی‌دهد، پس تمامی این پرونده‌ها در مجامع بین‌المللی قابل پی‌گیری است.

رییس کمیته حقوق بشر با اشاره به 118 هزار پرونده در ارتباط با سلاح‌های شیمیایی در کشور ادامه داد: مطالبه جدی مجلس از دستگاه قضایی و اجرایی این است که این پرونده‌ها را برای دریافت غرامت در مجامع بین‌المللی پی‌گیری کند.

رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به حمایت‌های آمریکا از گروه‌های تروریستی خاطرنشان کرد: گروهک تروریستی منافقین تلاش دارد که با لابی‌هایی که با کنگره آمریکا دارد نام خود را از لیست گروه‌های تروریستی حذف کند و احتمال اینکه این اقدام از سوی کنگره آمریکا انجام شود بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه مقامات آمریکایی ابایی از حمایت گروه‌های تروریستی ندارد، گفت: مقامات آمریکایی به صورت آشکار بیان کرده‌اند که برای انجام اقدامات تروریستی در ایران برای جلوگیری از فعالیت‌های هسته‌ای ابایی ندارد پس آمریکا در حال حاضر به مثابه یک تروریست بین‌المللی عمل می‌کند که متأسفانه مجامع جهانی به جای محکوم کردن این کشور مسئله ترور سفیر عربستان علیه ایران را مطرح می‌کند.

رییس کمیته حقوق بشر مجلس با اشاره به لغو سفر هیئت ایرانی به برزیل ادامه داد: طبق نامه‌ای که قبلا به خانم روسخ، رییس‌جمهور برزیل برای سفر به این کشور داشتیم قرار بود سفری به این کشور از سوی هیئت ایرانی انجام شود که به دلیل کارشکنی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی این سفر تاکنون انجام نشده است.

وی ادامه داد: بعد از اینکه خانم روسخ در برزیل انتخاب شد منافقین و آمریکا و همچنین فعالینی همانند شیرین عبادی فعالیت خود در این کشور را آغاز کردند تا تعامل ایران و برزیل را به سردی بگردانند و با اطلاعات غلطی که به خانم روسخ در رابطه با مسایل حقوق بشری داده است باعث شدم وی در مصاحبه‌ای مسایلی را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کند و بگوید ما همانند قبل به نفع جمهوری اسلامی ایران در قطعنامه رأی نخواهیم داد.

وی بیان کرد: ما با این اظهارات خانم روسخ نامه‌ای را برای وی فرستادیم و آمادگی خود را برای گفت‌وگو با وی در ارتباط با مسایل مطرح شده اعلام کردیم که به دنبال این نامه وزارت امور خارجه نیز پی‌گیری‌هایی را انجام داد ولی متأسفانه با تلاش جدی لابی صهیونیسم در مجلس و دولت برزیل این سفر تاکنون انجام نشده است.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است که این‌گونه لابی‌ها در رایزنی‌ها مانع سفر هیئت ایرانی شد زیرا آمریکا و اسراییل هراس دارند که مواضع ایران در حوزه حقوق بشر و زنان تدوین شد.

رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که چرا برخی کشورها و از جمله روسیه و چین سیاست انفعالی در ارتباط با صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران داشته‌اند، گفت: حتی بین کشورهای اسلامی و کشورهایی که تازه انقلاب کرده‌اند ما شاهد این بودیم که آنها بسیار تحت فشار لابی صهیونیسم و آمریکا هستند و به همین دلیل آرای آنها به نفع جمهوری اسلامی ایران نبود زیرا آنها مدعی هستند که منافع آنها آسیب می‌بیند و از ترس اینکه پرونده آنها در مجامع بین‌المللی مطرح شود در هنگام رأی‌گیری در ارتباط با قطعنامه یا غیبت داشتند و یا رأی ممتنع دادند.

وی تصریح کرد: نیاز است که دستگاه دیپلماسی ما رایزنی جدی‌تری را با این کشورها داشته باشد، گرچه از بعضی از این کشورها نمی‌توان انتظاری داشت زیرا به شدت تحت تأثیر آمریکا و غرب هستند.

پایان پیام/


 

کد خبر 87518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha