«حسین بهمنش» با تاکید بر جریانشناسی فتنه ۸۸ و پاسداشت حماسه ۹ دی در مقابله با فتنهگران به خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت گفت: حضورهای حماسی و کنشهای بابصیرت مردم باید از موضوعات تحلیلی در جامعه باشد زیرا این انقلاب بر پایه مردم بنا نهاده شده و بدون توجه به این قشر نمیتوان تحلیل درستی ارائه داد.
این مدرس دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به توطئههای مختلف دشمن علیه انقلاب اسلامی در طول ۴۰سال پیروزی انقلاب بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب با جنگهای نیمهسرد چون اعمال تروریستی منافقین مواجه بودیم که تا آغاز جنگ تحمیلی ادامه داشت.
وی به آغاز جنگ نرم بعد از پایان جنگ تحمیلی که مقام معظم رهبری از آن به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم یاد میکنند، اشاره کرد و افزود: جنگ نرم دارای ابعاد مختلفی در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و روانی است که بعد از جنگ تحمیلی در مقابله علیه ملت ایران گسترش یافت.
بهمنش فتنه ۸۸ را حاصل سناریوی پیچیده دشمن در عرصه جنگ نرم دانست و اعلام کرد: دست اندرکاران فتنه، خواص و نخبگان دخیل در ماجرا و سنگینی ناشی از فضای غبارآلود سه ضلع فتنه ۸۸ بودند که باید به تشریح و تبیین جداگانه هر بعد پرداخت.
وی در تعریف فتنه گفت: فتنه زمانی رخ میدهد که ادراک همگان تحت تاثیر نشانههای بیرونی و غبارآلودگی فضا قرار میگیرد، باطل جای حق را گرفته و تشخیص حق مشکل و فضای تصمیمگیری پیچیده میشود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه خواص بیبصیرت و افرادی که با عوامل خارجی بروز فتنه همراه شدند، هزینههای بسیاری را در فتنه ۸۸ بر کشور تحمیل کردند تصریح کرد: اگر بصیرت ملت ایران اسلامی و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری نبود، اکنون مشکلاتی که در سایر کشورهای منطقه وجود دارد نیز در ایران بروز میکرد.
وی با اشاره به بروز تحریمهای سخت و جنگ اقتصادی دشمن علیه ملت خاطرنشان ساخت: مسئولان باید با هوشمندی و هوشیاری این فتنه را همانند فتنههای گذشته خنثی کرده و از این مرحله نیز با موفقیت گذر کنند.
نظر شما