۹ دی امید دشمن را به یاس تبدیل کرد/ آمریکا و کشورهای اروپایی، ضدانقلاب و خواص دنیاطلب سه ضلع فتنه ۸۸

زارع زاده با تأکید بر اینکه ۹ دی، امید دشمن را به یاس تبدیل کرد اضافه کرد: آمریکا و کشورهای اروپایی، ضدانقلاب و خواص دنیاطلب سه ضلع فتنه ۸۸ را تشکیل می‌دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد؛ «احمدعلی زارع زاده» در نشست سیاسی و بصیرتی به مناسبت گرامیداشت یوم‌الله 9 دی‌ماه، روز ملی بصیرت و میثاق امت با ولایت که با حضور گسترده و پرشور و اقشار مختلف مردم اردکان در محل مسجد حضرت امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) محله مزرعه سیف این شهرستان برگزار شد؛ خطر وقوع فتنه را گاها از وقوع جنگ بیشتر دانست.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب شکوهمند اسلامی، مرحوم حضرت امام خمینی (رحمه‌الله علیه)، شهدای معزز دفاع مقدس، شهدای گمنام حافظ حریم امنیت و شهدای گران‌قدر مدافع حرم حضرت زینب کبری (سلام‌الله علیها) گفت: فتنه در دایره مفهوم و لغت به کلمات و اصطلاحات متعددی ازجمله امتحان، آزمون، فریب دادن، بلا، عذاب و سلب آزادی معنا شده است.

کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه در فتنه‌ها باید زمان بگذرد تا ماهیت فتنه برای قاطبه مردم روشن، آشکار و تبیین شود اظهار داشت: فتنه 88 تقابل جریان لیبرال، سکولار و غرب‌زده در مقابل جریان انقلاب عظیم اسلامی بود. البته باید ذکر شود که این تقابل رخداده در سال 88 ادامه جریانات اتفاق افتاده پیش از آن در تاریخ ازجمله هتک حرمت و اعدام مرحوم شیخ فضل‌الله نوری (رحمه‌الله علیه) در عصر انقلاب مشروطه بود.

وی به خنثی‌سازی فتنه 88 پس از هشت ماه درگیری به وسیله بصیرت افزایی به جامعه اشاره و عنوان کرد: در روزهای ابتدایی فتنه 88 شعارهایی به‌ظاهر اسلامی سر داده شد به همین علت برخی از افراد غافل از ماهیت فتنه به این جریان وارد شدند اما در روزها و ماه‌های بعد که ماهیت اصلی فتنه گران افشا شد، مردم از صف آشوب گران و فتنه گران جدا شدند چراکه شاهد ایستادن وقیحانه آنان در مقابل ارزش‌های اسلامی و آرمان‌های نظام بودند.

زارع زاده با تأکید بر اینکه باید ملت را در مسائل، موضوعات و درگیری‌ها آگاه ساخت تا مردم از صف فتنه گران و آشوب گران جدا شوند ابراز کرد: ضلع اول فتنه 88؛ رژیم ایالات‌متحده آمریکا و کشورهای اروپایی و سفارت‌خانه‌های آنان در تهران بودند. همچنین بهایی‌ها، گروهک‌های معاند نظامی، سلطنت‌طلب‌ها، منافقین و ضدانقلاب (در داخل و خارج) که با نظام مقدس جمهوری اسلامی مشکل داشتند ضلع دوم فتنه 88 را تشکیل می‌دادند.

وی با اشاره به اینکه اضلاع فتنه 88 درصدد بودند که حتی مراجع عظام تقلید را نیز در مقابل انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی قرار دهند که البته موفق به اجرای این کار نشدند خاطرنشان کرد: ضلع سوم این فتنه را برخی از خواص دنیاطلب تشکیل می‌دادند؛ همان کسانی که افراد جامعه ما حتی حضور، مشارکت و همراهی آنان با فتنه را باور نمی‌کردند چراکه بسیاری از آنان در طول سال‌های پس از انقلاب اسلامی دارای مسئولیت‌هایی نیز بودند.

کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه با انجام تبیین و روشنگری؛ بدنه مردمی دیگر درگیر فتنه‌ها نخواهد شد هشدار داد: عده‌ای نمی‌خواهند که جریان فتنه برای آحاد مردم تبیین و تشریح شود همان‌گونه که بنی‌امیه نیز به خطبا و افراد تأثیرگذار می‌گفتند که ایمان را تعلیم دهید ولی شرک را نه چراکه با توضیح شرک، مردم به اشکالات جدی خود بنی‌امیه نیز پی می‌بردند.

وی به ادامه داشتن و باقی ماندن فتنه‌ها با وجود پایان فتنه سال 88 اشاره و تصریح کرد: فتنه 88 تمام‌شده است ولی فتنه‌هایی نیز باقی است به دلیل اینکه فشارِ دشمنان ایران اسلامی با نزدیک شدن نظام سرافراز جمهوری اسلامی به قله‌ها بیشتر خواهد شد.  

زارع زاده بابیان اینکه مشکلات حاصل‌شده به تفکرات لیبرالی برمی‌گردد و حل و رفع مسائل و تنگناها نیز درگرو عمل به رهنمودهای گهربار و ارزشمند رهبر معظم انقلاب اسلامی، پیروی از راه امام خمینی (رحمه‌الله علیه)، انقلاب اسلامی و شهدا است یادآور شد: 9 دی، امید دشمن را به یاس تبدیل کرد و مانع پیروزی اشرافیت بر جمهوریت شد. همچنین 9 دی، تفاوت مردم ایران با کوفه را نیز به خوبی نشان داد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی از سال 1357 تاکنون در طی چهل سال با دشمنی‌ها و توطئه‌های متعددی روبرو و درگیر بوده است ادامه داد: در فتنه 88 برخی از خواص مردود شدند فلذا 9 دی‌ماه نشان داد که عوام می‌توانند با بصیرتی مثال‌زدنی از خواص پیشی بگیرند. 9 دی‌ماه ثمره خون شهدای معظم ازجمله دیالمه، آیت، مفتح، مطهری، بهشتی و عاصی زاده بود.

کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه روز ملی بصیرت و میثاق امت با ولایت؛ روز زمان‌شناسی و اقدام به‌موقع اقشار مردم بود افزود: یوم‌الله 9 دی‌ماه، روز نمایش وحدت، قدرت مردم و پیوند ملت با مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بود که نقشه ده‌ساله دشمنان را نقش بر آب کرد.

وی در پایان با استناد به برخی از آمار و ارقام؛ وجود نیروی انسانی، نقدینگی، فناوری، منابع و مدیریت را ازجمله ابزارآلات مؤثر برای پیشرفت دانست و اذعان کرد: اگر تفکر انقلابی در کشور حاکم شود مشکلات مردم حل می‌شود.

کد خبر 873908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha