نگاه علمی به اسباب بازی ضرورت دارد

بیات با بیان اینکه بحث پژوهش در حوزه اسباب بازی باید جدی شود، گفت: نگاه علمی به این حوزه خلاقیت و تولید محصولات مفید و کاربردی را در پی دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «مهرداد بیات» صبح امروز (یکشنبه هشتم دی )در نشست آموزش و پژوهش در صنعت اسباب بازی که در سالن کنفرانس شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد با اشاره به اهمیت خانواده،‌ مدرسه و اسطوره در تربیت کودکان گفت: محور خانواده، مادر است. انرژی مادر بیشتر از پدر است. محور مدرسه، معلم است. آیا منزلت معلم حفظ شده است؟ از طرفی اسطوره های زیادی داریم، با علی دایی و رضازاده چه کردیم؟ چرا نباید به جای عکس های رونالدو عکس علی دایی پشت آدامس باشد؟

 

عضو هیئت مدیره انجمن پژوهش های تهران با اشاره به اهمیت پژوهش بیان کرد: متاسفانه ما بعد از این همه سال تازه می خواهیم رشته اسباب بازی در دانشگاه ایجاد کنیم. از زمان صنعت چاپ چقدر می گذرد؟ ما سه سال پیش اولین دانشجوی رشته چاپ را گرفتیم که بعد هم متوقف شد. این نشان می دهد که ما بسیار دیر به فکر می افتیم و اقدام می کنیم. یکی از روش های توصیفی، تاریخی و کتابخانه ای، مشاهده است. امروزه اسباب بازی فیزیکی خیلی معنا ندارد.

 

وی با بیان اینکه ورزش و اسباب بازی صنعت است، خاطرنشان کرد: اسباب بازی بحث اقتصادی دارد. امیدوارم بحث پژوهش در حوزه اسباب بازی جدی شود و از زاویه علمی به آن نگاه شود تا خلاقیت در آن باشد و همچنین برای جامعه ایرانی نیز مفید و قابل استفاده باشد.

 

گفتنی است، در این نشست که بهنام زنگی دبیر علمی پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی، مهدی آیدین زاده تهرانی دبیر دومین دویداد ملی ایده آزاد اسباب بازی ، مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران و پروفسور محمود گلابچی رییس موسسه آموزش عالی پارسه سخنرانی کردند، لوح تقدیری از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  به دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران اهدا شد.

کد خبر 873686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha