به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی سعیدی» امروز (8 دی) در نشست فعالان فضای مجازی بسیجی بیرجند اظهار کرد: هنر یک نظام سیاسی و ملت این است که بتواند تهدیدات را تبدیل به فرصت کنند.
کارشناس جریان شناسی سیاسی با اشاره به فتنه سال 88، گفت: در این سال رقابت سیاسی محکم و مقتدری اتفاق افتاد اما یک جریان سیاسی تسلیم رقیب نشد و با دروغی بزرگ مدعی تقلب به میزان حدود 10 میلیون رأی شدند در حالی که این ادعا توسط کسانی مطرح می شد که پیش از این متولی انتخابات بودند و می دانستند انتخابات چگونه شکل می گیرد و امکان تبانی بزرگ و جابه جایی در آراء وجود ندارد.
سعیدی با بیان اینکه این افراد خودشان می دانستند که امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد، ادامه داد: اما در فضای سیاسی انتخاباتی این دروغ بزرگ را گفتند و ادامه رقابت را به انحراف کشاندند.
وی بیان کرد: در جمهوری اسلامی که می توان در زمین مساعدی پیروز انتخابات شد چه نیاز بود که فضا را به نحو دیگری رقم بزنند تا قدرت را با جنجال و آشوب در انتخابات در اختیار بگیرند و این خطای بزرگی بود که این جریان سیاسی در آن مقطع زمانی انجام داد.
کارشناس جریان شناسی سیاسی با تاکید بر اینکه در مسابقات انتخاباتی باید استاندارد را رعایت کنیم و با اخلاق مداری رقابت داشته باشیم، افزود: حماسه 9 دی برای این مهم است که مردم تشخیص دادند که ادعای تقلب در انتخابات دروغ است و بصیرت چیزی جزء تشخیص حقیقت نیست.
سعیدی با تاکید بر اینکه حماسه 9 دی نشان داد که باید بصیرت یا همان قدرت تشخیص خود را افزایش دهیم، گفت: هر کسی وارد عرصه انتخابات می شود خود را طرفدار منافع ملی معرفی می کنند اما این ما هستیم که با دقت حقیقت را تشخیص دهیم.
وی با اشاره به اینکه ما نیاز داریم از باب بصیرت و تشخیص به 9 دیها فکر کنیم، ادامه داد: کشور ما مردم سالار است و اعتقاد داریم مردم در آن می توانند در آن تصمیم درست بگیرند و امور کشور را مدیریت کنند و در 50 سال اخیر انقلاب های مختلفی در دنیا رخ داده اما وقتی انقلابیون به قدرت رسیدند تا سالها امور کشور را به مردم نسپردند اما در انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) از رفراندوم و صندوق رأی نمی ترسید و از همان روز اول تمام کارها را از طرقی صندوق رأی پیش بردند و این افتخار بزرگی برای جمهوری اسلامی است به همین خاطر بلافاصله پس از پیروزی انقلاب در کشور دولت موقت تشکیل شد و در 12 فرودین سال 58 رفراندوم برگزار شد و 98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رأی دادند.
کارشناس جریان شناسی سیاسی افزود: یکی از بحث های مهم در فضای مجازی این است که می خواهد تاریخ انقلاب را تحریف کنند.
سعیدی در ادامه به بررسی شاخص های انتخابات مطلوب پرداخت و گفت: اولین شاخصه مشارکت حداکثری و گسترده ملت است و این در انتخابات آنقدر بااهمیت است که مقام معظم رهبری با صراحت، اعلام میفرمایند: «من بارها گفته ام که اصل حضور مردم در انتخابات حتّی از انتخاب اصلح هم مهم تر است، اگرچه انتخاب اصلح هم بسیار اهمیت دارد».
وی با اشاره به اینکه مشارکت گستردهی مردم در انتخابات راهبردی برای خنثیسازی سناریوی دشمن است، تاکید کرد: اگر اراده ملت از صندوق رأی محقق نشود از طریق کف خیابانی محقق می شود که صحنه گردان آن دشمنان و اوباش خواهند بود.
کارشناس جریان شناسی سیاسی با بیان اینکه انتخابات امن و حفظ آرامش یکی دیگر از شاخص های انتخابات مطلوب است، ادامه داد: عرصه انتخابات برای دعوا نیست بلکه عرصه انسجام و رقابت سالم است بنابراین باید با هر تفکری که دعوت به آشوب می کند مقابله کنید.
سعیدی با اشاره به اینکه انتخابات سالم، قانونگرایی در انتخابات، رقابتی بودن انتخابات و به قدرت رسیدن گزینههای اصلح از دیگر شاخص های انتخابات مطلوب است، گفت: مجلس کارآمد با انتخاب اصلح شکل می گیرد و امروز نیاز به چرخش نخبگان و فرصت دادن به جوانان مومن و انقلابی داریم.
وی ادامه داد: اگر احساس می کنیم مجلس ناکارآمد است باید وقت بگذاریم و در انتخابات امسال مجلس کارآمد انتخاب کنیم و از نمایندگان مجلس مطالبه گر باشیم.
نظر شما