بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت الله قاضی در قم برگزار شد

بزرگداشت دومین سالگرد ارتحال آیت الله قاضی خرم آبادی(ره) با حضور آیت الله مومن عضو مجلس خبرگان رهبری در دانشگاه قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، معاون فرهنگی دانشگاه قم، امروز(7آذر) در بزرگداشت دومین سالگرد ارتحال آیت الله قاضی خرم آبادی(ره) که در سالن مفید دانشگاه قم برگزار شد، با بیان اینکه آیت الله قاضی مردی از تبار پاکان بود، تصریح کرد: در حالی که ظلم و ستم و رعب و وحشت میهمن اسلامی را فراگرفته بود او به پیروی و اطاعت از امام راحل قد علم کرد و باحضورش در عرصه فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و سیاسی اوامر حضرت امام را در استان لرستان و استانهای همجوار اجرایی کرد.

 

وی افزود: آیت الله قاضی انسان زاهد، حاضر در صحنه اجتماع، فعال، پرکار، توانا و دانایی بود که این تعابیر در پیام تسلیت رهبر انقلاب نیز بیان شد.

 

در بخش دیگری از این مراسم، معاون پژوهشی دانشگاه قم، با بیان اینکه آیت الله قاضی حیات طیبه داشت، تصریح کرد: قناعت و توفیق و عنایت خداوند در زندگی ایشان مجسم بود.

 

حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا مودب، افزود: ایشان تلاش کرد یک نمونه عملی در دانشگاه قم فراهم کند که وحدت حوزه و دانشگاه باشد، جذب استادان شایسته با فکر سلامت در دانشگاه از سیاستهای آیت الله قاضی بود.

 

وی رعایت حدود شرعی را از دغدغه های آیت الله قاضی دانست و ابراز داشت: ایشان تلاش کردند که بحث تفکیک در دانشگاه رخ دهد و جذب استاد و کارمند خانم در دانشگاه بسیار تلاش کردند.

 

همچنین سید رضا طاهری از بستگان آیت الله قاضی، با اشاره به شخصیت آیت الله قاضی تصریح کرد: شخصیت ذاتی و درونی و وجود ایشان در رابطه با ارزش و اهمیتی که درباره روحانیت قایل می شدند از ویژگیهای برجسته آیت الله قاضی بود.

 

وی با اشاره به اینکه ایشان بنا را بر دین توضیح المسایلی و هیئتی گذاشته بود، خاطرنشان کرد: ایشان فعالیتهای اجتماعی و عمرانی را در زمانی شروع می کنند که به عنوان نماینده رسمی امام، سرپرستی حوزه علمیه لرستان را بر عهده گرفته اند، به عنوان روحانی تلاش می کرد که هر کاری می کند به اسم روحانیت تمام شود.

 

طاهری، تاکید کرد: آیت الله قاضی، اسیر ثروت نشد و از موقعیت اجتماعی ثروت کسب نکرد بلکه ثروت را در خدمت دین و جامعه قرار داد.

 

وی ادامه داد: آیت الله قاضی بر پایه دین و به نام یک روحانی و در کسوت لباس مقدس روحانیت توانست روحانیت واقعی و الگویی به عنوان روحانی واقعی را به جامعه معرفی کند.

 

از بستگان آیت الله قاضی، با اشاره به اینکه آیت الله قاضی مردانه و صادقانه تنها منویات حضرت امام را اجرا می کردند، گفت: لرستان در دوران اختناق ستمشاهی اگر نگوییم تنها استان باید بگوییم جز استانهای معدودی بودند که همه مردم آنجا مقلد امام بودند.

 

طاهری، با بیان اینکه این شخصیت برجسته آنچنان مدیریت و اتکایی در حوزه مدیریت خود داشتند که اگر بخواهیم به همین یک نکته اکتفا کنیم کافی است، عنوان کرد: در شرایطی که جریانهای سیاسی و خطوطهای سیاسی انسانها را به جهت های مختلف سوق می دهد، آیت الله قاضی با اتکا و اخلاصی که داشتند توانستند بیش از 30 سال با دولتها و سلیقه های مختلف مقتدرانه مدیریت کنند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 87347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha