سوادآموزی زیربنای آموزش های اساسی در هر جامعه ای است

حجت الاسلام مهدوی با بیان اینکه سوادآموزی زیر بنای آموزش های اساسی در هر جامعه ای به شمار می رود گفت: باید برای دسترسی آحاد جامعه به آموزش های مورد نیاز ضرورت دارد که به سواد آموزی به عنوان یک اصل مهم نگاه ویژه ای داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «حجت الاسلام سید ولی الله مهدوی» در نشست با مدیر آموزش و پرورش، رئیس اداره نهضت سوادآموزی و آموزش دهندگان نهضت اندیمشک که به مناسبت هفته سوادآموزی در مصلای نماز جمعه برگزار شد اظهار کرد: قرآن کریم علم آموزی را نماد خود می داند و کسانی که در حوزه سوادآموزی و دانش افزایی فعالیت می کنند، در حال نشر نماد و جلوه رحمت خداوند در عالم هستند.

 

امام جمعه موقت اندیمشک افزود: سوادآموزی زیربنای آموزش های اساسی در هر جامعه ای به شمار می رود و برای دسترسی آحاد جامعه به آموزش های مورد نیاز ضرورت دارد که به سوادآموزی به عنوان یک اصل مهم نگاه ویژه ای داشت.

 

وی تصریح کرد: بی تردید بین آگاهی و دانش افراد جامعه و معضلات اجتماعی رابطه مستقیمی وجود دارد و بین بی سوادان در مقایسه با باسوادان جامعه، ناهنجاری هایی مانند خودکشی، اعتیاد، دزدی و نزاع بیشتر از باسوادان بوده است.

 

حجت الاسلام مهدوی تاکید کرد: مدیران مجتمع ها و مدارس باید برای جلب مشارکت مسئولان محلی و افراد با نفوذ برای تشویق، ترغیب و یا الزام بی سوادان برای سوادآموزی اقدام کنند.

 

«روح اله صادقی» مدیر آموزش و پرورش اندیمشک نیز عنوان کرد: خوشبختانه در شهرستان اقدامات خوبی صورت گرفته و انتظار می رود به ادارات تذکراتی داده شود که اگر کارمند، کارگر و اولیاء بی سوادی به آنها مراجعه می کند، به ما معرفی کنند تا با توجه به امکاناتی که در دست داریم سواد خواندن و نوشتن را به آنها آموزش دهیم.

 

همچنین «بابک مرادی» ابراز کرد: در آموزش و پرورش رسالتی نسبت به آموزش و تعلیم و تربیت داریم که هم شامل دانش آموزانی می شود که به سن تحصیل رسیده اند و هم در برابر افرادی که به هر دلیلی نتوانسته اند نتیجه مورد نظر را کسب کنند و یا شرایط برای درس خواندن آنها فراهم نبوده است.

 

رئیس اداره سواد آموزی اندیمشک اضافه کرد: امروز با به کارگیری نیروهای متخصص شرایط برای آموزش سواد فراهم شده و فضای آموزشی جهت تدریس همراه با کتاب و لوازم تحریر رایگان برای ایجاد رفاه افراد بی سواد تدارک دیده است.

 

وی با بیان اینکه افراد برای زندگی در جامعه نیاز به حداقل سواد دارند اذعان داشت: با توجه به اهمیت سوادآموزی اقدامات تشویقی بسیاری جهت جذب افراد بی سواد به سواد آموزی به طور مستمر صورت می گیرد.

 

مرادی عدم شناسایی افراد بی سواد را یکی از مشکلات مهم سوادآموزی دانست و خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش با توجه به گستردگی این کار به تنهایی توانایی انجام آن را ندارد و برای همین سایر مسئولان و دستگاه های مرتبط باید در شناسایی افراد و معرفی آنها به ما کمک کنند.

 

در ادامه «حبیب مولایی» کارشناس سوادآموزی اندیمشک یاد آور شد: با توجه به بخشنامه ارسالی جذب از سوی وزارتخانه، حدود ۱۰۰ نفر از آموزش دهندگان سوادآموزی شهرستان تبدیل وضعیت شدند و از آموزش دهندگی به معلمی ارتقا پیدا کردند که این ارتقا می تواند باعث ایجاد انرژی و امیدواری برای آموزش دهندگان شود تا تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشند.

 

کد خبر 872957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha