به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «مهرالله رخشانی مهر» در ائین افتتاح دبیرستان ماندگار آیت الله طالقانی(ره) که امروز(پنجم دی ماه ۱۳۹۸) برگزار شد گفت: مدرسه طالقانی از سال ۱۳۲۹ شروع به کار کرده و افراد شاخص تاثیرگذار را در کشور تربیت کرده است. تخریب و نوسازی این مدرسه از سال ۱۳۹۱ بود اما از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ به دلیل محدود اعتباری پروژه نیمه تمام باقی ماند. در سال ۹۶ این پروژه را پیگیری کردیم و در سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ اعتبارات را تامین کرده و این پروژه به اتمام رسید.
معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس افزود: معماری سنتی و مدرن در این مدرسه به کار گرفته شده و سعی شده است تا از معماری گذشته این مدرسه هم استفاده شود.
وی با بیان اینکه بر حفظ خاطره سازی دانش آموزی تاکید داریم تصریح کرد: دنبال می کنیم تا عمر مفید مدارس بالا رود در دنیا به ۹۰ سال هم می رسد اما در ایران کمتر است. البته مدرسه دارالفنون ۱۷۰ سال قدمت دارد.
به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش ۱۸ میلیارد تومان اعتبارات برای این مدرسه هزینه شده است که ۶ هزار ۳۰۰ متر مربع نیز بنا دارد.
وی با اشاره به جمع آوری سیستم های گرمایشی ناایمن گفت: بعد از حادثه شین آباد بررسی کردیم تعداد ۳۶۰ هزار بخاری غیراستادارد در کلاس درس وجود داشت که به ۱۳۶ هزار رسید. اکنون نیز تعداد۸۸ هزار کلاس درس سیستم غیر استاندارد دارد. بنا بر مصوبه مجلس شورای اسلامی قرار شد ۲۰ درصد از عوارض گاز به استاندارد سازی سیستم های گرمایشی اختصاص یابد.
رخشانی مهر بیان کرد:مجموع کلاس های درسی که با بخاری نفتی گرم می شد اما علامک گاز تا مدرسه رفته بود ۲۴ هزارو ۴۵ بوده است. اعلام می کنیم از ۲۴ هزار کلاس هدف گذاری شده که بدون علامک گاز نیستند اکنون سیستم های گرمایشی استاندارد دارند.
وی با بیان اینکه۲۵ هزار کلاس درس هم وجود دارند که زیر ساخت گاز ندارد گفت: هدف گذاری بعدی ما همین است که این مدارس علامک دار گاز شوند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت:۵۷۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی از ردیف عوارض برای تامین بخاری های استاندارد اختصاص یافته است.
نظر شما