به گزارش خبرنگار شبستان، علیرضا مصداقی نیا، معاون وزارت بهداشت امروز در همایش نقش امر به معروف در ارتقای سلامت با اشاره به این مقوله در دین و روایات بسیار توجه شده و در امر سلامت هم بسیار مهم است، گفت: در امر سلامت کشور مشکلاتی وجود دارد که مردم از آن آگاه نیستند و آگاه سازی به تنهایی از دست وزارت بهداشت ساخته نیست.
وی گفت: رفتار بیماری ها در کشور در حال تغییر است و بیماری های واگیری در حال حاضر در کشور به زیر کنترل آمده است، اما به تبع شاهد رواج بیماری غیرواگیری هستیم که این امر فقط در رفتارهای انسان امروز مشاهده می شود.
مصداقی نیا افزود: افراد در حال حاضر با روی آوردن به تغذیه نامناسب، زندگی های پراسترس و استفاده مواد دخانی دچار بیماری غیر واگیری شدند. باید خود فرد با اطلاعات و آگاهی کافی این شیوه را تغییر دهد و اگر بخواهیم در وزارت بهداشت رسالت خود را انجام دهیم در این شرایط می توانیم زندگی افراد را در جامعه تغییر دهیم.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت همه کاره ایجاد سلامت در کشور وزارت بهداشت نیست، گفت: سازمان هایی در کشور هستند که باید برای ایجاد سلامت عمومی در تولیدات خود توجه داشته باشند، بدین ترتیب می توانند به بهداشت و سلامت عمومی جامعه کمک کنند، برای مثال اگر وزارت صنایع در خط تولید اتومبیل بخواهد استانداردسازی را در تولیدات لحاظ کند به تبع در ارتقای سلامت یا امنیت افراد در جامعه نقش بسزایی خواهد داشت.
مصداقی نیا افزود: هر سال شاهد 23 هزار کشته یا معلول در جاده های کشور بر اثر تصادفات هستیم که اگر در حل این معضلات در جامعه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان وظیفه عمومی توجه کنیم به تبع در جامعه شاهد چنین آمار تاسف برانگیزی نخواهیم بود.
لازم به ذکر است؛ همایش نقش امر به معروف در ارتقای سلامت دوشنبه نهم آذر در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما