ورود ۳ میلیون مترمکعب آب در بارندگی اخیر به آبادان

خلیلی نیا گفت: در بارندگی اخیر آبادان شاهد بارش ۱۱۳ میلیمتری باران بودیم که طبق محاسبات بیش از سه میلیون مترمکعب آب وارد آبادان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «علیرضا خلیلی نیا» در سومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی آبادان که در محل سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: طبق «ماده ۵۵ شهرداری‌ ها» موضوع دفع آب‌ های سطحی بر عهده شهرداری‌ ها گذاشته شده و طبق نص صریح قانون، ورود آب‌ های سطحی به درون شبکه فاضلاب ممنوع است.

 

مدیر امور آبفای منطقه آبادان افزود: در بحران اخیر به منظور کمک به کاهش روان آب‌ ها از سطح شهر در بسیاری از نقاط آب‌ های سطحی به کانال‌ های فاضلاب هدایت و از آن خارج شدند.

 

وی از تخلیه روزانه ۱۲۰ هزار مترمکعب آب باران از طریق شبکه‌ های فاضلاب در بحران بارندگی اخیر در آبادان خبر داد و اضافه کرد: اتفاق خوبی که در بحران اخیر رخ داد و سبب شد تا ما بتوانیم به رغم تمامی مشکلات نسبت به سایر شهرها همچون خرمشهر و اهواز کارها را بهتر از قبل پیش ببریم آن بود که شهرداری و آبفا بدون هیچ تقابلی و در کنار یکدیگر در راستای کمک به رفع این مشکل کوشیدند و ضمن اینکه نباید همراهی و همکاری جدی پالایشگاه را نیز نادیده گرفت.

 

خلیلی نیا با بیان اینکه بارشی با چنین حجم اگر در هر شهر دیگری نیز می بارید مشکل‌ ساز بود تصریح کرد: شهر آبادان نیز به دلیل مسطح بودنش تجمع آب در آن بیشتر بود و اقدام تعاملی و به موقع آبفا و پالایشگاه در احیای کانال‌ های مهم و کلیدی شهر سبب شد تا آبگرفتگی مناطق شرکتی در بوارده و بریم ظرف ۲ روز و در سایر نقاط شهری ظرف پنح روز رفع شود.

 

وی به گزارش و پیش‌ بینی هواشناسی در بحث بارش باران به حداکثر میزان بارندگی ۴۰ میلیمتر در آبادان اشاره کرد و اذعان داشت: با توجه به مشکل آبگرفتگی منطقه ذوالفقاری که به کرات در بارندگی‌ ها رخ می‌ داد ما تمرکزمان بیشتر بر روی این منطقه بود و اقداماتمان بر اساس پیش‌ بینی هواشناسی برای مقابله با ۴۰ میلیمتر بارندگی بود که از جمله آن می‌ توان به تقویت خروجی‌  ها و افزایش تعداد دستگاه‌ های الکترو پمپ در منطقه ذوالفقاری، الوانیه وشطیط اشاره کرد.

 

مدیر امور آبفای منطقه آبادان با بیان اینکه شبکه فاضلاب در منطقه ۲ شهری از انتفاع افتاده است عنوان کرد: یکی از مصوبات غلطی که طی سال‌ های گذشته در شورای سلامت تصویب و به انجام رسید و شاید یکی از دلایل آبگرفتگی هم همین بود.

 

وی ابراز کرد: پوشاندن کانال هدایت آب‌ های سطحی از ایستگاه هفت تا ۱۲ که در بحران اخیر تصمیم بر بازگشایی دوباره آن شد به نحوی که برداشتن سقف‌ های بتونی با شهرداری و احیای آن توسط پالایشگاه به انجام می‌ رسد.

 

خلیلی نیا تاکید کرد: مقرر شد تا به منظور رفع مشکل آبگرفتگی در منطقه ایستگاه هفت تا مسجد پیروز پمپ‌ های تخلیه آب فعال باشند، ضمن اینکه کار نی زدایی، لایروبی و احیا کانال‌ های دفع آب‌ های سطحی باید هرچه زودتر انجام شود.

 

کد خبر 872554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha