به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، « حسین موهبتی» عصر امروز (4 دی) در کارگروه توسعه صادارت استان خراسان جنوبی که با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: بازارچه ماهیرود از سال 88 در استان راه اندازی شده اما درآمد کسب شده از بازارچهها به خزانه کشور واریز میشود و بعد باید منتظر باشند تا در اختیار بازارچهها قرار گیرد که این روش مدیریتی موجب ایجاد مشکلاتی می شود.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: در سال های گذشته 30 درصد درآمدهای بازارچه ماهیرود به استان برگشت کرد اما در سالجاری هیچ گونه از منابع اعتباری بازارچه مرزی ماهیرود به استان برگشت نکرده است.
وی با اشاره به اینکه انتظار است دولت برای توسعه زیرساخت های بازارچه مرزی ماهیرود کمک کند ، افزود: راه اندازی کوله بری بدون ثبت در کمرگات و خرده فروشی کالا از درخواست های ما است تا افزایش اشتغال بیشتری در مرز صورت گیرد.
«داوود شهرکی» رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: سند توسعه راهبری توسعه استان تصویب شده است که بالغ بر 3 هزار میلیارد تومان پیشبینی پروژه هایی در حوزه سازمان های مختلف صمت بوده است.
وی گفت: نگاه تخصصی به حوزه مرز و صادرات به کشور افغانستان، تمرکز به مزیت های استان و تخصصی کردن گمرکات بخشی از مصوبات سفر قائم مقام وزیر صمت به خراسان جنوبی است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: طی تماس تلفنی قائم مقام وزیر صمت با رئیس سازمان استاندارد ایران مقرر شد تکمیل و تامین منابع سایت آزمایشگاهی در مرز ماهیرود در اولویت این سازمان قرار گیرد.
نظر شما