جامعه با ابتلا به شبهه و انحراف، با نیت قربة الی الله به مقابله با امام خود برمی‌خیزد

حجت‌الاسلام رستمی با بیان‌اینکه شبهات از جمله موانع کندی در حرکت جامعه حق‌گرا است، گفت: هر جامعه‌ای دچار انحرافات فکری و شبهه شود با انگیزه فداکاری و قربة الی الله به مقابله با امام خود برمی‌خیزد.

به گزارش خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «مصطفی رستمی» شامگاه سه‌شنبه، ۳ دی ماه در دانشگاه امام صادق(ع) به سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: شبهات از جمله موانع کندی یا حرکت جامعه حق گرا است.

 

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ادامه داد: استکبار جهانی برای نابودی جامعه انقلابی که دنبال نجات انسان‌ها است سعی می‌کنند که در ذهن مردم شبهه ایجاد کنند و آنها را از درون دچار تزلزل کنند.

 

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، تصریح کرد:‌ طبق آیات قرآن کریم هر کس بر پیامبر(ص) تهمت جادوگری بزند، نفرین شده است، در صدر اسلام وارد کردن تهمت و شبهه به پیامبر(ص) نوعی جنگ نرم و بسیار سخت‌تر از جنگ نظامی بود.

 

وی با اشاره به تاریخ فتح مکه، ابراز کرد: وقتی پیامبر اسلام(ص) مکه را فتح کردند بسیاری از مشرکان و بت‌پرستان را مورد عفو قرار دادند اما سه نفر را نبخشیدند، یکی از آن افراد کسی بود که درباره زنان پیامبر(ص) و مومنه اشعار مستهجن می‌سرود؛ پیامبر(ص) بر قاتل عموی بزرگوار خود جناب عباس عفو داشتند اما درباره این شاعر عفو و بخشش نکردند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی درباره نفر دومی که پیامبر(ص) از او گذشت نکردند، گفت: او با حرکات مسخره‌آمیز پیامبر(ص) را به سخره می‌گرفت و نگاه و باور مردم را دچار تغییر می‌کرد.

 

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، درباره نفر سومی که پیامبر(ص) از او گذشت نکردند، اظهار کرد: او کسی بود که در ابتدا و ظاهرا به قرآن ایمان آورد اما پس از مدتی مرتد شد و می کوشید مردم را هم به گمراهی بکشاند.

 

وی افزود: این سه تن از جمله کسانی بودند که فکر و ذهن مردم را به بازی گرفته بودند که باور و ایمان آنان را دچار تردید کنند، به همین دلیل پیامبر(ص) بر آنها گذشت نکردند.

 

حجت الاسلام والمسلمین رستمی وجود شبهه در جامعه را گرفتاری سخت دانست و ابراز کرد: شبهه سبب گمراهی جامعه هدایت یافته می‌شود، هر جامعه‌ای که دچار انحرافات فکری و شبهه شود با انگیزه فداکاری و قربة الی الله به مقابله با امام خود برمی‌خیزد.

 

وی با بیان اینکه اگرچه شناخت شبهه و افراد شبهه افکن و مبارزه با آنها بسیار سخت اما باارزش است، تاکید کرد: شبهه سبب می‌شود که انسان نسبت به اصل امامت دچار تردید شده و آگاهی لازم را کسب نکند.

 

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در پایان خاطرنشان کرد:‌ پس از وفات پیامبر اسلام(ص) برخی با شبهه‌افکنی سبب گمراهی مردم شدند و چنین وانمود کردند که قرآن برای جامعه اسلامی کافی است بر همین اساس مردم را از امام معصوم(ع) دور کردند.

 

 

کد خبر 872285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha