اصلاح قیمت بنزین بر روی ناوگان حمل و نقل عمومی فشار آورده است

محمدیان با اشاره به اینکه اصلاح قیمت بنزین بر روی ناوگان حمل و نقل عمومی فشار آورده است، گفت: طرح اصلاح قیمت بنزین زمانی اجرایی شد که ناوگان حمل و نقل عمومی در کلانشهر‌ها در حال تکمیل بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، «پوریا محمدیان» شب گذشته (سه شنبه 3 دی) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه اصلاح قیمت بنزین بر روی ناوگان حمل و نقل عمومی فشار آورده است، گفت: طرح اصلاح قیمت بنزین زمانی اجرایی شد که ناوگان حمل و نقل عمومی در کلانشهر‌ها در حال تکمیل بود. 

 

مدیرکل حمل و نقل وزارت کشور با بیان اینکه تکمیل و گسترش ناوگان عمومی بر اساس بودجه‌های سالانه مصوب مجلس صورت می‌پذیرد، گفت: این کار با سرعت معمول در حال انجام است. 

 

وی با اشاره به اینکه در هزینه هایی که قبل بابت اتوبوس‌ها پرداخت می‌شد بودجه به صورت متمرکز در اختیار وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها قرار می‌گرفت، گفت: اما از سال ۹۱ تاکنون این مبالغ از محل مالیات بر ارزش افزوده، مستقیم به حساب شهرداری‌ها واریز و در کلانشهر‌ها صرف دیگر مصارف می‌شد. 

 

محمدیان با اشاره به اینکه ماه گذشته بنا به دستور معاون اول رئیس جمهور مصوبه‌ای به بانک مرکزی ابلاغ شد که تأمین هزینه ۳ هزار اتوبوس شهری را انجام دهد، ادامه داد: از این تعداد هزار و ۵۰۰ دستگاه به شهر تهران و هزار و ۵۰۰ دستگاه به دیگر شهر‌ها تعلق می‌گیرد. 

 

مدیرکل حمل و نقل وزارت کشور ادامه داد: طبق همین مصوبه، تأمین اعتبار ۲ هزار دستگاه اتوبوس به منظور بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی (۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای هر دستگاه اتوبوس) در دستور کار قرار دارد و تاکنون هم حدود ۶۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی و تحویل شده است.

 

محمدیان با بیان اینکه مبلغ وصول جرایم راهنمایی و رانندگی سالانه به طور متوسط هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است، ادامه داد: از این رقم می‌باید ۶۰ درصد به وزارت راه و شهرداری ها، ۱۵ درصد به تجهیزات پلیس، ۵ درصد به فرهنگسازی، ۲۰ درصد هم به صندوق‌های بیمه تعلق گیرد، اما در سال‌های اخیر تخصیص این مبالغ حدود ۱۰ درصد بوده است. 

 

مدیرکل حمل و نقل وزارت کشور از وجود دو قرارداد بزرگ برای تأمین و تجهیز ناوگان حمل و نقل مترو کشور خبر داد و افزود: یکی از این قرارداد‌ها مربوط به ۳۹۰ واگن مترو می‌شود که از این تعداد حدود ۱۰۰ واگن متعل به کلانشهر‌های تبریز، شیراز و قم بوده و تحویل شده است و ۵۰ دستگاه دیگر هم تا ایام الله دهه فجر تحویل خواهد شد و ۲۰ واگن از این ۵۰ واگن به کلانشهر‌های یاد شده تحویل می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه مضاف بر قرارداد‌های ذکر شده، برنامه‌ای برای تأمین ۲ هزار دستگاه واگن دیگر هم داریم، گفت: از این تعداد حدود هزار و ۵۰ دستگاه متعلق به تهران و بقیه به دیگر شهر‌ها تعلق دارد. از هزار و ۵۰ دستگاه واگن متعلق به تهران، قرارداد حدود ۶۳۰ دستگاه بسته شده است و در مرحله تأمین مالی قرار داریم./

کد خبر 872082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha