«علی اصغر کاظمی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام اظهار کرد: پروژه آزادراه چیلات- نجف را از جنوب استان ایلام در برنامه قرار دادیم و با توجه به فاصله ۲۵۰ کیلومتری که از طریق مرز چیلات استان با نجف اشرف وجود دارد، این آزادراه را از پل زال و سپس دهلران و مرز چیلات به طول ۱۲۶ کیلومتر تعریف کردیم.
وی افزود: با پیگیریهای مستمر قرار شد، چهار بانک ملی، ملت، سپه و پارسیان در این پروژه مشارکت ۴۰ درصدی داشته باشند و دولت و بخش خصوصی نیز هر کدام ۳۰ درصد مشارکت کنند، لذا تفاهمنامه این آزادراه در هفتههای گذشته نهایی شد و بر اساس این تفاهمنامه، پیگیری لازم را برای اخذ مجوز ماده ۲۳ قانون برنامه ششم پیگیری کردیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام تصریح کرد: به دنبال این تفاهمنامه مطالعات توجیهی تهیه و گزارش لازم با امضای وزیر راه و شهرسازی و تاییدیههای محیط زیست و پدافند غیرعامل بهعنوان یکی از معدود طرحهای جدید در لایحه بودجه ۹۹ تعریف شد.
کاظمی یادآور شد: بر اساس برآوردهای اولیه احداث این مسیر ۱۲۶ کیلومتری نیازمند اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی بود و بر اساس بازنگریهایی که انجام شد این عدد مقداری کاهش خواهد یافت.
وی گفت: برای ساخت این پروژه شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور فراخوان خود را اعلام و شش سرمایهگذار بخش خصوصی برای اجرای پروژه اعلام آمادگی کردهاند که مراحل ارزیابی این سرمایهگذاران در دست انجام و برنامه ساخت این آزادراه نیز پنج ساله در نظر گرفته شده است اما امکان کاهش این مدت به دو تا سه سال وجود دارد.
کاظمی در خصوص زمان و نحوه بازگشت سرمایه سرمایهگذاران این پروژه، خاطرنشان کرد: مطالعات و جداول درآمد-هزینه پروژه تهیه و بر اساس اعدادی که پیشبینی شده است، در سال هشتم بازگشت سرمایه را برای این پروژه خواهیم داشت.
نظر شما