به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «ان کوانگ مین» امروز (1 دی) در جلسه بررسی ثبت برند جهانی فرش امداد اظهار کرد: طی 12 سال گذشته 10 برند را در کشورهای مختلف به اجرا گذاشته ایم.
نماینده سازمان جهانی ثبت مالکیت معنوی با اشاره به موفقیت برخی از این پروژه ها و افزایش فروش محصولات، گفت: در این راستا استراتژی برندسازی را معرفی کردیم که تعریف کند که چگونه میتوان از ظرفیتهای موجود برند برای ایجاد بازار کالاهای هدف استفاده کنند.
کوانگ مین با بیان اینکه پروژه ثبت جهانی برند فرش امداد و استراتژی برندسازی تا اوایل سال آینده نهایی و اجرایی میشود، افزود: نداشتن استراتژی برندسازی برای فرش ایران باید جبران شود.
به گفته وی کشور هند در رابطه با استراتژی برندسازی در کنار تمام فرش ها یک سابقه تاریخی، نحوه تولیدی و اسامی بافندگان را آورده است که این اقدام خریداران را تحت تأثیر قرار داده و بازارهای بین المللی را به خود جلب کرده است.
نماینده سازمان جهانی ثبت مالکیت معنوی بیان داشت: برخی از فرشهای ایرانی ثبت نشان جغرافیایی جهانی شده ولی متأسفانه از ظرفیتهای این نشانههای جغرافیایی استفاده نکردند.
کوانگ مین افزود: سایر رقیبهای ایران از راههای ارتباطی با دنیا استفاده کرده اند ولی متأسفانه در ایران بر بازاریابی بر اساس شهرت فرش ایرانی تکیه شده که صدمهای جدی به بازار فرش میزند.
نظر شما