به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ورامین، جلال امامی بعد از ظهر شنبه در جلسه شورای اداری شهریار، ویژه شهر باغستان که با حضور نورالله طاهری فرماندار شهریار، حجت الاسلام ابوالفضل بنی احمدی، معاونان فرماندار، اعضای شورای اسلامی شهر باغستان برگزار شد، راه اندازی بخشداری شهر باغستان را از نیازهای این شهر برشمرد و اظهار داشت: زمانی که بخشداری شهر باغستان مطرح بود از بخشداری جوقین خبری نبود و از مجموعه فرمانداری تقاضا میشود با توجه به پی گیری و تلاشهایی که برای به سرانجام رسیدن بخشداری جوقین صورت پذیرفت برای شهر باغستان نیز این زحمات را متقبل شوند.
امامی به بحث تراکم دانش آموزی شهر باغستان نیز اشاره کرد و در این خصوص افزود: بحث تراکم دانش آموزی کلاسهای درس در شهر باغستان به یکی از مشکلات اساسی تبدیل شده است و این موضوع در سال آینده با توجه به استقرار ۲۰۰ واحد مسکونی در شهرک مهستان مشکلاتی را در منطقه سعیدآباد و مهدیه به وجود خواهد آورد که باید تدابیری برای این موضوع اندیشه نمود.
وی ادامه داد: در منطقه نصیر آباد شهر باغستان و سعید آباد و مهدیه طرحهایی برای احداث و نوسازی مدارس در نظر گرفته شده است و امیدواریم با حمایتهای مجموعه فرمانداری و سازمان نوسازی مدراس به این موضوع ورود کرده و تا حد ممکن برای کاهش تراکم دانش آموزی این شهر برنامهای را در دستور کار قرار دهند.
رئیس شورای اسلامی شهر باغستان گفت: ورودی جاده تهران شهریار به عنوان ورودی شهر باغستان و شهریار محسوب میشود و با توجه به اینکه وضعیت کنونی این جاده مورد رضایت نیست و نیازمند توجه مجموعه فرمانداری به این حوزه است.
رئیس شورای اسلامی شهر باغستان نبود فاضلاب شهری را نیز یکی دیگر از خواستههای شهروندان اعلام نمود و گفت: موضوع فاضلاب در شهرهای شهریار اجرا و در حال برنامه ریزی برای راه اندازی است که متأسفانه در شهر باغستان هنوز هیچ اقدامی صورت نپذیرفته علی رغم اینکه این منطقه از لحاظ آبهای زیر زمینی فقیر است.
امامی بیان داشت: مقرر بود که از آبهای سطحی تهران ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از آبهای تهران در شهر باغستان و در مخزن ساخته شده در نظر گرفته شود و متأسفانه شهر باغستان از این مورد نیز بی بهره بوده است.
وی استقرار دفاتر خدمات رسان را نیز یکی دیگر از خواستههای شهر برشمرد و عنوان داشت: شهروندان بعد از اعتراضاتی که موضع اصلاح قیمت بنزین رخ داد از خدمات دفاتر خدمات رسان بی بهره مانده اند و از مدیران دستگاههای خدمات رسان تقاضا داریم نسبت به راه اندازی مجدد دفاتر خود پی گیری های لازم را انجام دهند.
امامی به پروژه جاده امام حسین (ع) نیز اشاره کرد و گفت: برای پروژه جاده امام حسین (ع) در سال جاری اعتبار ۳ میلیارد تومانی در نظر گرفته شد و متأسفانه بعد از گذشت ۱۰ ماه از سال همچنان بلاتکلیف مانده و در این زمینه نیز مسئولان مربوطه پی گیری های لازم را انجام دهند واگر نیاز باشد در بودجه سال آینده نیز به این موضوع توجه خواهیم نمود.
نظر شما