به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «حسین کلانتری» امروز (۳۰ آذر) در نشست گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نقد سازنده لازمه اصلاح، توسعه و پیشرفت است، اظهار داشت: بیان مطالب و دغدغه ها در این نشست ضروری است و هدف از برگزاری این جلسات ارائه ایده ها و مطالبات بخش خصوصی و سازمان های مردم نهاد است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به دغدغه های یکی از فعالان زیست محیطی در خصوص قطع درختان، گفت: برخورد دستگاه قضا با متخلفان زیست محیطی قاطعانه است و ما نیز در صورت ارائه هرگونه گزارش در این راستا براساس قانون اقدام خواهیم کرد.
کلانتری بر آشنایی ساکنان بومی با محیط زیست، فرهنگ سازی، ایجاد حس مشارکت مردمی و همچنین ارتقاء دانش جوامع محلی تاکید کرد و گفت: نقش اصحاب رسانه در این خصوص برکسی پوشیده نیست.
وی در رابطه با خسارت وارد شده به دامداران توسط حیات وحش هم اضافه کرد: منابع مالی برای جبران این خسارت تعریف نشده، اما فرهنگ بیمه را باید رسانه ها نهادینه کنند و همچنین بپذیریم صنعت بیمه یکی از ابزارهای مهم توسعه است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بحث حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست بدون کمک بخش خصوصی و مشارکت مردم امکان پذیر نیست، ابراز کرد: بحث آموزش در این زمینه بسیار مهم است و باید با هماهنگی فرمانداران در دستور کار قرار گیرد.
کلانتری با تأکید بر توجه به نظرات کارشناسان محیط زیست و منابع طبیعی در اجرای پروژه ها، ادامه داد: دستگاه های اجرایی و ادارات باید سازمان های مردم نهاد را حمایت کرده و از ظرفیت قانونمند آنها در حوزه های مختلف از جمله محیط زیست و منابع طبیعی استفاده کنند.
وی در رابطه با تجهیزات موردنیاز برای حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست، گفت: در نشستی که با رئیس سازمان جنگل ها داشتیم، تأکید کردیم که باید در هر شهرستان ۱۰۰ نفر نیروی ویژه با همه تجهیزات به روز داشته باشیم و باید محل تأمین منابع مورد نیاز برای این کار را حتما در اعتبارات سال ۹۹ پیش بینی کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به اهمیت استفاده از انرژی های پاک از جمله انرژی خورشیدی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: ظرفیت های خوبی در بحث پنل های خورشیدی در استان وجود دارد و اگر یک شخص حقیقی در این زمینه مجوز بگیرد و کار کند، می تواند ماهیانه ۷۰۰ هزار تا یک میلیون تومان درآمد داشته باشد.
کلانتری در رابطه با انتقاد یک تشکل مردم نهاد زیست محیطی از رشد بی رویه کارخانه های شن و ماسه در استان، گفت: در صورتی که گزارشی از مجوز و فعالیت غیرقانونی کارخانه های شن و ماسه دریافت کنیم، با جدیت برخورد می کنیم.
وی یادآور شد: جایگاه استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به ظرفیت هایی که دارد، می تواند بسیار رفیع تر از وضع موجود باشد که این موضوع با همکاری بخش خصوصی امکان پذیر بوده، پس بهتر است به جای انداختن توپ در زمین همدیگر، در راستای توسعه استان به هم کمک کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه استان یک درصد از جمعیت و نزدیک به سه درصد از منابع کشور را دریافت می کند، ادامه داد: تمام هم و غم دشمن از بین بردن امکانات و منابع این نظام است و اگر در یک دوره چهار ساله به اندازه ۱۰۰ سال فروش نفت داشتیم، طبیعی بود که پروژه های بزرگ به سرانجام می رسید، ولی اکنون دولت علی رغم تمام محدودیت ها تلاش می کند تا نقشه های دشمن را خنثی کند.
کلانتری به نیروگاه سیکل ترکیبی دهدشت اشاره کرد و گفت: کار بسیار بزرگی در شهر دهدشت در حال انجام است که اعتبار ارزی این پروژه به تنهایی ۲۵۰ میلیون یورو بوده و ما باید این ظرفیت ها را نیز ببینیم و جهت استفاده بهینه از آنها اقدام کنیم.
وی به ظرفیت بالای استان در حوزه گیاهان دارویی نیز اشاره کرد و افزود: کهگیلویه و بویراحمد می تواند به قطب تولید گیاهان دارویی در کشور تبدیل شود.
نظر شما