به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان مهدی حسینی نژاد امروز(شنبه 30 آذر)در در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی با محوریت بررسی روند تسهیل در توسعه شهرستان رفسنجان در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان بیان کرد: صنایع استان کرمان 2.5 درصد از منابع آب را مصرف می کنند.
مدیر کل اداره صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه هزینه نصب یک کنتور هوشمند بر روی چاه های کشاورزی 10 میلیون تومان است ادامه داد: 1400 چاه کشاورزی در استان کرمان وجود دارد که در مجموع نصب کنتور هوشمند بر روی این چاه ها 14 میلیارد تومان هزینه در بر دارد لذا از آنجایی که از محل یک درصد فروش صنایع و معادن استان می توان در حوزه های عمرانی، بهداشت و خدمات هزینه کرد که این اعتبار امسال 1010 میلیارد تومان بوده و 36 میلیارد تومان از این اعتبار جذب شده که می توان برای نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه های کشاورزی استان از این محل استفاده کرد.
حسینی نژاد تآکید کرد: به شرط اینکه همه بخواهیم در این راستا گام برداریم ضمن اینکه 20 درصد معادن برای راه اندازی پروژه هایشان می توانند پروژه هایی را در شورای عالی معادن استان مطرح و با اخذ مصوبه در جهت توسعه و بهره وری آنها را اجرا کنند که مجتمع مس سرشچمه و گل گهر سیرجان می توانند طرح شهرک قطعه سازی در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را در این شورا مطرح و مصوبه آن را اخذ و آن را اجرا کنند که در آینده صنایع استان کرمان بتوانند قطعات مورد نیاز خود را از این شهرک تهیه کنند.
سید مهدی طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان هم در این نشست با اشاره به اینکه شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی می تواند یک ظرفیت در خدمت توسعه شهرستان ها باشد افزود: توسعه را در رفسنجان می بینیم و این شهرستان در رده توسعه از پیشگامان شهرهای استان است و ظرفیت های فراوانی در حوزه های مختلف گردشگری، اقتصادی، صنایع دستی و کشاورزی و ... دارد که باید به آنها توجه داشت و از آنها در راستای توسعه بیشتر بهره گرفت.
وی با اشاره به اینکه برای فراهم سازی شرایط توسعه در یک شهرستان نیاز به ارائه تسهیلات کم بهره است، افزود: مس سرچشمه اعتباراتی که در بانک ها دارد را در راستای سرمایه گذاری به کار گیرد مس همواره بسته حمایتی برای ایجاد صنایع پایین دستی در شهرستان را دارد که قابل ستایش است.
طبیب زاده با بیان اینکه در احمدآباد شهرک صنعتی طراحی شده اظهار داشت: اگر مس سرچشمه بپذیرد این شهرک را به عنوان شهرک پایین دستی مس راه اندازی کند برای توسعه شهرستان رفسنجان مفید خواهد بود.
نظر شما