مصطفی متولیان، معاون تشکل های مردمی ستاد مرکزی احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور در رابطه با برنامه های این معاونت در سطح هیئات مذهبی به خبرنگار شبستان گفت: هیئات مذهبی بسترهایی مناسب و در عین حال تاثیرگذار در گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر هستند که ظرفیت ها و قابلیت های قابل توجهی در این عرصه دارند.
وی با اشاره به همکاری بیش از 150 هیئت مذهبی در سطح استان تهران با ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خاطرنشان کرد: کلیه این هیئات مذهبی دارای شورای امر به معروف و نهی از منکر هستند و معاونت تشکل های مردمی این ستاد، در طول سال دوره های آموزشی کوتاه مدت را در سطح این اعضا برگزار می کند. علاوه بر آن دستور العمل های ویژه ای نیز در قالب آموزشی در اختیار آنها قرار داده می شود.
متولیان با بیان این که این 150 هیئت تنها تعدادی از هیئات مذهبی در سطح استان تهران هستند و غیر از تعداد هیئاتی است که در سایر مراکز استان ها با این ستاد در ارتباط هستند، تصریح کرد: شورای هر هیئت مذهبی را سه نفر از اعضای سرشناس و معتمد آن هیئت تشکیل می دهند که علاوه بر معتمد و سرشناس بودن می بایست از نظر اخلاقی فردی صبور، حلیم و خویشتن دار باشند.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر یادآور شد: هیئات مذهبی با توجه به شعار ستاد در سال 90 مبنی بر «تذکر لسانی وظیفه همگانی» علاوه بر شوراهای امر به معروف و نهی از منکر، دارای گروه های تذکر لسانی نیز هستند که اعضای این گروه ها نیز آموزش های خاصی در رابطه با فلسفه امر به معروف، نحوه و چگونگی اجرای و شرایط وجوب آن می گذرانند.
متولیان افزود: در همین زمینه ماه گذشته با هدف آمادگی هیئات برای ماه محرم و هفته احیا " گردهمایی هیئات مذهبی و طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر" برگزار و طی آن مسایلی از قبیل توجه و رعایت شئونات اسلامی در مراسم عزاداری و مجالس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به اعضای شورای هیئات یادآوری و تذکر داده شد.
پایان پیام/
نظر شما