به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد زرگر، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در گفت و گوی شبکه یک سیما گفت: خداوند بر انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر زمانی تاکید می کند که مفسده ای برای عامل آن درپی نداشته، از طرفی همراه با سود و فایده باشد.
وی این فریضه الهی را در گفتن و عبور کردن دانست و اظهار کرد: وظیفه احیای امر به معروف و نهی از منکر بر عهده ستاد اجرایی آن است چراکه افراد اگر به مرحله تذکر قلبی رسیده و توجه درونی به این مسئله مهم داشته باشند گام هایی اساسی برداشته اند.
حجت الاسلام زرگر ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر اگر با تدبیر همراه باشد یعنی در آن زمان و مکان و نوع بیان در نظر گرفته شود توفیقات مطلبوی را رقم می زند، چراکه عنصر زبان دانی از ارکان اصلی این فریضه محسوب می شود.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به انجام مرحله تذکر لسانی این فریضه در پنج شهرستان عنوان کرد: این اقدام سال گذشته انجام شد و دستاوردهای مطلوبی را نیز درپی داشت چراکه مردم خود معنویت را جستجو می کنند.
وی امر به معروف و نهی از منکر را نعمتی نیازمند شکرگذاری به درگاه خداوند خواند و خاطرنشان کرد: بنابر تعبیر رهبر معظم انقلاب این فریضه شیرین ترین و کارسازترین تعامل اجتماعی است امری که ما از آن غافل هستیم و با برخورد و کار فرهنگی بسنده کرده ایم.
شایان ذکر است، هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر از 6 تا 12 آذر ماه مصادف با هفته اول ماه محرم است.
پایان پیام/
نظر شما