۳ عمل موثر در تغییر سرنوشت انسان

حجت‌الاسلام بنایی گفت: صدقه، نیکی به پدر و مادر هنگام حیات و ممات، انجام کار خیر و گره‌گشایی از مشکلات دیگران سبب تغییر سرنوشت انسان می‌شود. این عوامل سبب محو شدن بدی‌های انسان هم است.

به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام «بنایی» شامگاه پنج‌شنبه، ۲۸ آذر در مسجد جامع غدیر به سخنرانی پرداخت و درباره هفتمین حکمت نهج البلاغه، گفت: صدقه دارویی سودمند است.

 

این استاد حوزه علمیه با اشاره به کلام دیگری از امیرمومنان امام علی(ع) ابراز کرد: کردار بندگان در این جهان پیش روی آنان در آن جهان است. یعنی هر عملی در این دنیا انجام دهد در آخرت برداشت می‌کند.

 

وی با استناد به روایتی از پیامبر اسلام(ص) تصریح کرد: کار خیر عامل تغییر سرنوشت انسان است.

 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه صدقه، نیکی به پدر و مادر هنگام حیات و ممات، انجام کار خیر و گره‌گشایی از مشکلات دیگران سبب تغییر سرنوشت انسان می‌شود، اظهار کرد: این عوامل سبب محو شدن بدی‌های انسان هم است.

 

حجت‌الاسلام بنایی با اشاره هشتمین حکمت از نهج‌البلاغه، گفت: این حکمت درباره شگفتی های انسان است.

 

وی با استناد به فرمایش امیرمومنان امام علی(ع) درباره این حکمت، تاکید کرد: از انسان تعجب کنید و شگفت زده شوید زیرا که با یک پی می‌بیند، با گوشتی سخن می‌گوید، با استخوانی می‌شنود، و از حفره‌ای تنفس می‌کند.

 

حجت‌الاسلام بنایی افزود: چون دنیا به ملتی روی کند خوبی‌های دیگران به آنان عاریت دهد، و هنگامی که پشت کند خوبی‌هایشان را از آنان سلب کند.

 

این استاد حوزه علمیه درباره دهمین حکمت نهج‌البلاغه که مربوط به روش زندگی با مردم است، ابراز کرد: ای مردم با مردم آنچنان معاشرت کنید که وقتی از دنیا رفتید برای شما گریه کنند و اگر زنده ماندید به شما میل، رجوع و ترغیب داشته باشند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: از خدا بخواهیم که زندگی ما را همچون زندگی محمد و آل محمد(ع) قرار دهد.

 

کد خبر 870180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha