۱۱ واحد بوم‌گردی در صومعه‌سرا احداث می شود

مهرگان گفت: ۱۰ واحد و یک مجتمع بوم‌گردی با اعتبار پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در این شهرستان در حال ساخت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، «علیرضا مهرگان» امروز(پنج‌شنبه، 28آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان اظهار کرد: صومعه‌سرا به دلیل کثرت برگزاری جشنواره‌های مختلف اعم از جشنواره حلوای ضیابری، گل لاله تالابی، رشته و خشکار، غذا و ... در استان بالاترین سطح را دارد.

 

رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا با بیان اینکه به دلیل بازخورد خوب جشنواره غذا در سال گذشته امسال این جشنواره در سطح استانی برگزار می‌شود، افزود: در صددیم حلوای ضیابری و رشته و خشکار طاهرگوراب را به عنوان اثر ملی به ثبت معنوی برسانیم.

 

وی با بیان اینکه پل خطیبان چنه‌سر به عنوان یکی دیگر از آثار تاریخی صومعه‌سرا ثبت کشوری شد، گفت: این پل متعلق به دوره قاجار و دارای بیش از 100 سال قدمت است.

 

مهرگان با بیان اینکه اولین گروه هنری و آیینی غرب گیلان در این شهرستان شکل گرفت که در صومعه‌سرا و دیگر شهرستان‌ها به اجرای برنامه می‌پردازند، تصریح کرد: در حال طراحی اپلیکیشن برای گردشگران هستیم تا به راحتی با جاذبه‌های گردشگری و تاریخی این شهرستان آشنا شوند.

 

رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا با بیان اینکه همزمان با پنجم دی‌ماه سال جاری شیرینی منحصر به فرد صومعه‌سرا رونمایی می‌شود، خاطرنشان کرد: این شیرینی اکنون به عمان و استرالیا صادر می‌شود.

 

وی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته برخی از آثار تاریخی این شهرستان مرمت و بازسازی شده است، اظهار کرد: حمام کسما، مناره‌بازار و پل گازروبار از جمله بناهای مرمت ‌شده هستند.

 

مهرگان با بیان اینکه در تابستان سال جاری شهرستان صومعه‌سرا در رتبه یازدهم استان از لحاظ ورود گردشگر بوده است، افزود: در طول این مدت تلاش کردیم تا خانه‌مسافرها را شناسایی و به مسافران معرفی کنیم.

 

رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا با بیان اینکه نزدیک به 30 خانه مسافر مجوزدار و 400 خانه مسافر غیرمجوز در این شهرستان وجود دارد، گفت: با رایزنی با گروه تورگردی مارکوپولو نخستین تور به لارسر ضیابر وارد شد و تور بعدی به تنیان است.

 

وی با بیان اینکه از سال گذشته تا کنون از سامانه کارا به 45 هنرمند صنایع دستی حصیر، معرق، چرم، لباس محلی و گلیم حدود 527 میلیون تومان تسهیلات ارائه داده‌ایم، تصریح کرد: 80 میلیون هم از سهمیه داخلی اداره کل میراث به هنرمندان وام پرداخت شده است.

 

مهرگان با بیان اینکه بنیاد برکت به همه هنرمندان صنایع دستی که توان اشتغالزایی واقعی دارند تسهیلات تا سقف 40 میلیون تومان ارائه می‌دهد خاطرنشان کرد: سایت گیلی کالا توسط جوانان خوش ذوق صومعه سرا اداره می‌شود که هنرمندان صنایع دستی می‌توانند صنایع خود را در این سایت به فروش برسانند.

 

رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا با بیان اینکه در سال جاری شرایط بیمه تکمیلی را برای هنرمندان فراهم کردیم، اظهار کرد: با تعامل دو طرفه با شهرداری و اعضای شورای شهر موزه مردم‌شناسی در خانه روستایی صومعه‌سرا اجرایی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه 10 واحد و یک مجتمع بوم‌گردی با اعتبار پنج میلیارد و 100 میلیون تومان در این شهرستان در حال ساخت است، افزود: این آمادگی را داریم که ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی گردشگری را در شهرستان افزایش دهیم.

 

مهرگان با بیان اینکه آمادگی صدور مجوز  برای افرادی که تمایل به راه اندازی ایستگاه گردشگری دارند را داریم گفت: 150 نفر از هنرمندان تحت پوشش بیمه هستند.

کد خبر 870015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha