فضای مجازی  نمی تواند جایگزین کتاب و روزنامه شود/ تاثیرکتاب برکاهش میزان آسیب های اجتماعی

احمدی گفت: فضای مجازی می تواند در کاهش میزان فرهنگ کتابخوانی تاثیرگذار باشد ولی نمی تواند جایگزین کتاب و روزنامه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان،«محمدمهدی احمدی» امروز(یکشنبه 24 آذر) در آیین افتتاح نمایشگاه بزرگ کتاب در استان گلستان اظهار کرد: میزان مطالعه در جامعه و فرهنگ کتابخوانی یکی از شاخصه های توسعه یافتگی به شمار می رود.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: مقوله کتاب و کتابخوانی با مقوله اقتصادی متفاوت است چرا که کتاب دارای یک ارزش ذاتی برای انسان ها است.

 

احمدی تصریح کرد: امتیاز مقوله فرهنگ در این است که بین ماهیت شغل و شاغل یک رابطه و تناسبی برقرار است و حوزه کتاب و اندیشه در حوزه فرهنگ با مخاطبانی مواجه می شود که دارای اندیشه و درک هستند.

 

وی بیان کرد: از جمله مقوله هایی که بر تربیت نسل موثر است کتاب است و کتاب انسان را به درجه ای می رساند که انسان جایگاه خود را درک می کند و نوع رفتار و سطح زندگی خود را ارتقاء می دهد.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: انسان با کتاب است که می تواند خود را به جایگاه واقعی یعنی خلیفه خدا بر روی زمین برساند.

 

احمدی متذکر شد: انسان باید به کتاب به عنوان یک فضیلت نگاه کند، امروز مردم ما در خوراک، پوشاک و ... به دنبال یک برند هستند و در کتابخوانی نیز باید اینگونه باشد.

 

وی با بیان اینکه جامعه ای که اهل کتاب و کتابخوانی باشد با آسیب های اجتماعی کمتری رو به رو می شوند، گفت: فضای مجازی می تواند در کاهش میزان فرهنگ کتابخوانی تاثیرگذار باشد ولی نمی تواند فضای مجازی جایگزین کتاب و روزنامه شود.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی متذکر شد: نمایشگاه های کتاب می تواند جریان سازی خوبی در استان ها ایجاد کنند و جامعه را با تازه های نشر آشنا شوند و فضایی را فراهم سازد که جامعه با کتاب و کتابخوانی آشنا شوند.

 

کد خبر 868088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha