دکتر «سید مهدی سیدی» در حاشیه بیست و هفتمین نشست علمی فرهنگی کانون فرهنگی تبلیغی اندیشه ورزان آران و بیدگل در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: تیرماه ۹۶ با کوشش جمع کوچکی از جوانان دغدغه مند حوزه فرهنگی، جلسه مختصری در یکی از مساجد آران و بیدگل تشکیل و این ایده محوری مطرح شد که برای توانمندسازی و اتحاد اصحاب حوزه فرهنگ جلساتی تشکیل شود. خیلی زود این ایده پا گرفت و با عنوان جلسات اندیشه ورزان فرهنگی شهرستان آران و بیدگل، سامان یافت.
مدرس و عضو کانون فرهنگی تبلیغی اندیشه ورزان فرهنگی آران و بیدگل افزود: از آن پس به طور متوسط هر چهار هفته یک بار جلسه ای تشکیل شده و تاکنون ۲۷ نشست از سلسله نشست های اندیشه ورزان تشکیل شده است. در مجموع دو سال و نیم از شروع این حرکت گذشته و هر روز برکات تازه و فضیلت های درخشانی بر مسیر آن جلوه گری کرده است.
سیدی اظهار داشت: هرگز گمان نمی کردیم جلسه ساده ای که در یکی از مساجد آران و بیدگل تشکیل شد، روزی به یک جریان نورانی و هدایت گر تبدیل شود. هم اکنون جمع زیادی از فعالان فرهنگی اجتماعی در این جلسات حاضر شده و ضمن مباحثه و آزاداندیشی، برخی مسائل حوزه فرهنگ را به صورت تخصصی بررسی و راهکارهایی برای رفع مشکلات فرهنگی ارائه می کنند.
عضو کانون فرهنگی تبلیغی اندیشه ورزان فرهنگی آران و بیدگل بیان داشت: این جلسات وابستگی سازمانی به هیچ نهاد و ارگان و یا جریان سیاسی ندارد و همواره در قواره یک حرکت خودجوش مردمی، مدعی نگاه علمی به مسائل فرهنگی جامعه بوده است.
سیدی بیان داشت: در فصل جدید جلسات، موضوع محوری جلسه را صحیفه خوانی امام خمینی (ره) قرار داده ایم و می کوشیم با بازخوانی بیانات امام در سال های ۶۸- ۶۷رویکردهای فرهنگی انقلاب اسلامی ایران را استخراج کنیم.
مدرس جلسات اندیشه ورزان فرهنگی آران و بیدگل افزود: امروز، ذهن های بسیاری درگیر مباحث این جلسات شده و مجموعه های فرهنگی بسیاری از این حرکت حمایت می کنند.
سیدی بیان داشت: با ظرفیت سازی بیشتر خواهیم توانست در سایه سار این گونه حرکت های سالم، نسلی ممتاز، متفکر و مطالبه گر در حوزه فرهنگ پرورش دهیم./
نظر شما