«عالیجناب» پای‌بندی به اعتقاد و دوگانگی را نمایش می‌دهد

کارگردان مستند «عالیجناب» گفت:در این مستند افراد زیادی را از نظر اعتقادی بررسی کردم تا بفهمم مشکلات زندگی چقدر باعث پای‌بندی بیشتر و یا دوگانگی در اعتقادات می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، سجاد ایمانی  «عالیجناب» را مستندی در بررسی معضلات اجتماعی در شهرستان‌های کوچک دانست و گفت: در ابتدا قرار بود فیلمی با موضوع بی‌اعتقادی بسازم، اما نه فقط بی‌اعتقادی در حوزه دین؛ بلکه این بی‌اعتقادی حوزه انسانیت، زندگی و تعهد را هم شامل می‌شود.

ایمانی در ادامه افزود: برای ساختن این مستند به دنبال سوژه‌های متفاوتی بودم و با افراد مختلفی در این باره گفت‌وگو کردم. افرادی را که در گذشته زندگی خوبی داشتند و در حال حاضر زندگی پرمخاطره‌ای را تجربه می‌کنند، از نظر اعتقادی بررسی کردم تا بفهمم مشکلات زندگی چقدر باعث پای‌بندی بیشتر و یا دوگانگی در اعتقادات می‌شود.

وی گفت: پس از این بررسی‌ها به سوژه «عالیجناب» رسیدم که درباره قهرمان بوکسی است که در زندگی شخصی خود دچار مشکلاتی شده و برای حل این مشکلات دست به کارهای خلاف می‌زند، اما نتیجه آن مخاطره بیشتر برای زندگی اوست.

ایمانی مدت فیلمبرداری را ۵۰ جلسه، در طول دو سال و زمان تدوین مستند را ۵ ماه اعلام کرد که نتیجه آن، مستند ۷۱ دقیقه ای «عالیجناب» است.

این مستندساز جشنواره «سینما حقیقت» را معتبرترین جشنواره خاورمیانه دانست و گفت: جشنواره «سینما حقیقت»، جشنواره مستقلی است؛ مستندهایی که به نسبت سوژه‌های حساس‌تری دارند با ممیزی‌های کمتری اجازه اکران می‌گیرند.

این کارگردان جوان گفت: جشنواره «سینما حقیقت» به دلیل فضای آرامی که دارد باعث حضور مخاطبان تخصصی‌تری می‌شود که فیلم‌ها را می‌بینند و به دقت نقد می‌کنند. همچنین این فضای آرام علاوه بر بهتر دیده شدن مستند و مستندساز، باعث بهتر شناخته شدن آنان توسط رسانه و فیلمسازهای دیگر می‌شود.

ایمانی جشنواره «سینما حقیقت» را جشنواره‌ای ترغیب کننده دانست، چون اختصاصا به مستند می‌پردازد و در آن گلچینی از بهترین مستندهای ایران و جهان حضور دارند.

کارگردان مستند «جوکر» که موفق به دریافت تندیس بهترین فیلم در جشنواره اروند شده بود، اکران مستندها در سینماهای هنر و تجربه را با وجود محدودیت در سالن‌ها، وجود سایت‌های تخصصی مستند و همچنین تعامل بیشتر دست‌اندرکاران گروه مستند با شبکه‌های ملی، راهکارهایی برای بهتر دیده شدن مستندها دانست.

سجاد ایمانی متولد ۱۳۶۷ نورآباد استان فارس با تحصیلات کارگردانی سینما و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی و عضو انجمن کانون کارگردانان سینما مستند (خانه سینما) و مدرس انجمن سینما جوان، مستند «عالیجناب» را ساخته است.

لازم به ذکر است؛ این مستند که از آثار حوزه هنری در جشنواره «سینما حقیقت» است در روزهای ۱۹، ۲۲ و ۲۳ آذرماه در پردیس سینمایی چهارسو اکران می‌شود.

کد خبر 866698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha