به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، دومین کنگره ملی «بیوالکترومغناطیس؛ فرصتها و چالشها» از ۲۹ بهمن تا اول اسفند با هدف معرفی آخرین دستاوردهای پژوهشی محققان و اساتید صاحب نظر در این حوزه و در راستای شناسایی و مقابله با تهدیدات و همچنین استفاده از فرصتها و پتانسیلهای ناشی از این پدیده، برگزار میشود.
بنابراین گزارش، هدایت و فناوریهای نوین دفاعی در حوزه «بیوالکترومغناطیسی»، آثار ژنتیکی، بیولوژیکی و فیزیولوژیکی امواج الکترومغناطیسی، اختلالات روانی، شناختی و رفتاری ناشی از امواج الکترومغناطیسی؛ مطالعات مشاهدهای و تجربی انسانی و حیوانی از محورهای این کنگره است.
سرطان و امواج الکترومغناطیسی: مطالعات حیوانی و انسانی، آثار سوء امواج الکترومغناطیسی بر سیستم تولید مثل: مطالعات انسانی، حیوانی و سلولی، آثار مواجهه با تابشهای الکترومغناطیسی بر بیومارکرهای استرس «اکسیداتیو» و سیگنالهای حیاتی بدن، درمان اختلالات و بیماریهای اعصاب و روان با تحریک الکتریکی و مغناطیسی، تصویربرداری ساختاری و عملکردی از مغز و بدن انسان با روش «رزونانس» مغناطیسی و «دوزیمتری» میدانها و حفاظت و ایمنی در برابر میدانهای الکترومغناطیسی از دیگر محورهای دومین کنگره ملی «بیوالکترومغناطیس؛ فرصتها و چالشها» است.
دکتر سید محمدجواد مرتضوی (استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز- دکتری تخصصی فیزیک پزشکی)، دکتر فرج تابعی (دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- دکتری تخصصی فیزیک پزشکی)، دکتر احمد چلداوی (استاد دانشگاه علم و صنعت ایران- دکتری تخصصی مهندسی برق)، دکتر سید امیر حسین بتولی (استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران- دکتری تخصصی تصویربرداری عصبی)، دکتر محمد منایی (دانشگاه علوم پزشکی کاشان- متخصص روانپزشکی)، دکتر صدیقه حنطوش زاده (دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران- متخصص بیماریهای زنان و زایمان و فلوشیپ بارداری های پرخطر) از سخنرانان این کنگره هستند.
علاقهمندان به شرکت در این کنگره که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار میتوانند تا آخر آذر نسبت به ثبت نام و ارسال مقالات خود اقدام کنند. مقالات پذیرفته شده در کنگره ملی بیوالکترومغناطیس در صورت رضایت نویسندگان در ژورنال معتبر علمی-پژوهشی Frontiers in Biomedical Technologies و ژورنال علمی-ترویجی «علوم پیراپزشکی و بهداشت نظامی» به چاپ می رسد.
شایان ذکر است برای ثبت مقاله در کنگره، الزامی به ارسال مقاله کامل نیست و تنها چکیده مقاله (به زبان فارسی و انگلیسی) قابل قبول است. پس از پذیرفته شدن چکیده مقالات در کنگره، و در صورت تمایل نویسندگان، مقاله کامل از آنها دریافت و برای چاپ در ژورنالهای مذکور مورد بررسی و ویراستاری قرار خواهد گرفت./
نظر شما