به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الشرق الاوسط، مسلمانان در جامعه بلژیک از نژادپرستی و تبعیض دینی و نژادی رنج می برند؛ این مسئله پس از انفجارهای بروکسل در سال 2016 میلادی که به کشته شدن 32 نفر و زخمی شدن 300 نفر دیگر منجر شد، آشکارتر شد.
«الس کیتسمن» مدیر مرکز مبارزه با نژادپرستی در بلژیک دراین باره گفت: جامعه بلژیک پس از حملات 2016 تغییر کرد و به همه خسارت وارد کرد، اما بیشترین خسارت را مسلمانان دیدند.
کیتسمن افزود: دانش آموزان مسلمان پس از اینکه معلمان به آنها گفتند که شما تروریست هستید، از رفتن به مدرسه خودداری کردند؛ همچنین زنان به دلیل حجابشان در خیابان مورد تعرض و حمله قرار گرفتند، برخی از آنها از کار اخراج شدند. دختران جوان از ورود به مدارس به دلیل حجاب منع شدند.
وی ادامه داد: شهرندان بلژیکی که ریش داشتند، ریش های خود را تراشیدند تا شبیه مسلمانان نباشند. همچنین فرصت اقلیت مسلمان در دستیابی به مسکن و کار کاهش یافت.
مدیر مرکز مبارزه با نژادپرستی با مقایسه پدیده نژادپرستی در بلژیک با کشورهای دیگر اروپا، گفت: مشکلات بسیاری در کشورهای مختلف اروپایی برای مسلمانان وجود دارد. ما نسبت به تلاش های گروه های تندرو برای جذب و گرفتن امضا از اقشار مختلف با برپایی سخنرانی های انزجارطلبانه نگران هستیم، زیرا این مسئله وضعیت اقلیت ها را در کشورهای مختلف اروپایی بسیار سخت می کند و فرصت بازار کار یا مسکن و دستیابی به بیمه درمانی یا بیمه های دیگر را از آنها می گیرد.
وی افزود ما معتقدیم که سخنرانی های انزجارطلبانه رو به افزایش است و این مسئله به پدیده خشونت ضد مسلمانان و سایر ادیان منجر شده است. به دلیل افزایش گفتمان انزجارطلبانه که از رسانه های مختلف یا شبکه های ارتباط اجتماعی منتشر می شود، شکافی بین اقشار مختلف جامعه ایجاد شده است.
نظر شما