هشتاد و پنجمین نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان ری برگزار شد

هشتاد و پنجمین نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان ری، به ریاست حجت الاسلام «سید علی شاهچراغی» امام جمعه شهرری در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ورامین، حجت الاسلام سید علی شاهچراغی رئیس شورای قرهنگ عمومی شهرستان ری در این نشست با اشاره به در پیش بودن هفته پژوهش، مقوله پژوهش را به عنوان یک اصل زیر بنایی در توسعه علوم دانست و گفت: طبق روایتی از امام موسی کاظم (ع) چهار عامل موجب پیشرفت جوامع می شود که مهمترین آن توجه به عامل «خداشناسی» است.

 

وی افزود: «خداشناسی»، «هدف شناسی» و «آسیب شناسی» نیز از ابعاد علم پژوهش از دیدگاه امام کاظم (ع) است که در حوزه های مختلف از جمله کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش سطح فرهنگ عمومی کاربرد فراوانی دارد.

 

در ادامه حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به اهمیت جایگاه شورای فرهنگ عمومی گفت: شهرستان ری از ظرفیت بالایی در حوزه فرهنگ برخوردار است و بنا داریم تا برای سال آینده با تنظیم تقویم مشخص، در حوزه های مختلف از جمله «فرهنگ» گام های ارزنده ای برداشته شود.

 

وی یادآور شد: مهمترین راه کاهش آسیب های اجتماعی، تقویت بنیه فرهنگی و دینی است که لازم است با انسجام در برنامه ریزی و همگرایی در اجرا برای کاهش آسیب اقدام کنیم.

 

فرماندار ویژه شهرستان ری، جایگاه شورای فرهنگ عمومی به عنوان یک نهاد سیاستگذار فرهنگی را مهم ارزیابی کرد و خواستار هدفمند کردن سیاست ها و برنامه ریزی های شورا شد.

 

در ادامه سید حسن صفوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری در سخنانی با اشاره به طرح پایتخت کتاب ایران به عنوان یکی از برنامه های شاخص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه کتابخوانی گفت: این عنوان هر سال به موفق ترین شهر به لحاظ عملکردی و برنامه ریزی کتابخوانی داده می‌شود و شهرستان ری برای اجرای برنامه های ترویجی در حوزه کتابخوانی در سال های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ به عنوان نامزد پایتخت کتاب ایران انتخاب شد.

 

وی افزود: شهرستان ری مصمم است تا با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و مجموعه ادارات و نهادهای مستقر در شهرستان ری، عنوان پایتخت کتاب ایران را در سال ۱۳۹۹ کسب کند و در این راستا برنامه های مختلفی برای گسترش فرهنگ کتابخوانی انجام شده است.

کد خبر 865678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha