«محمد ابدالی تکلو» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید با توسعه فعالیت های خویش در عرصه های گوناگون زندگی آموزه های دینی را در جامعه جاری و نهادینه سازند همچنین با اصالت دادن فعالیت های مبتنی بر مسجد با کمترین هزینه می توانیم فرهنگ و هنر دینی را به دست آوریم.
مدیر ستاد کانون های مساجد خراسان رضوی گفت:مساجد از دیرباز محلی برای عبادات، معنویات و به دلیل در دسترس بودن، محل مناسبی برای برگزاری و انجام مراسم گوناگون اجتماعی و مذهبی بوده و بر مبنای موارد ذکر شده در قرآن و روایات از جایگاه ویژه ای برخوردار است زیرا نشر معارف اسلامی و تربیت مؤمنان در این مکان مقدس انجام می شود و از سوی دیگر به نوعی کانون اتحاد و انسجام مسلمانان به حساب می آید.
وی اظهارداشت:امروز مساجد تنها پایگاه فرهنگی در روستاها هم هستند و فعالیتهای فرهنگی هنری در دل مساجد روستا میتواند به معرفی فرهنگ بومی کمک کنند، اگر جوانان ما فرهنگ خود را به درستی بشناسند به سراغ فرهنگ بیگانه و غربی نمیروند و اجتماع کوچک روستا می تواند بستر این شناخت باشد.
ابدالی تکلو با تاکید بر اینکه هیچ شبکهای با این گستردگی در کشور و تمرکز در روستاها مانند کانونهای مساجد نیست به گونه ای که هم اکنون ۱۰۶۲ کانون روستایی در سطح خراسان رضوی وجود دارد، گفت: مدیران و اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد هم در خط مقدم جبهه مقابله با تهاجم فرهنگی هستند.
مدیر ستاد کانون های مساجد خراسان رضوی با بیان اینکه مساجد پایگاه توسعه فرهنگی و دینی است، افزود کانون های مساجد هم در تشخیص آسیب و هم در اجرای برنامه های فرهنگی و قرآنی در راستای رفع آسیب ها می توانند موثر باشند.
نظر شما