تخریب گری عضو شورای اطلاع رسانی استانداری بجای انعکاس خدمتی بزرگ/اتوبوس خبرنگاران یا خودرو سواری مدیرکل؟

چند روز پیش نخستین پرواز مسافری از فرودگاه مهرآباد تهران به فرودگاه شهدای هفتم آذر شهرستان جاسک، با حضور استاندار هرمزگان، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور، افتتاح شد.

خبرگزاری شبستان-هرمزگان: « غلامعباس شمس الدینی »، فعال رسانه ای؛ اتفاقی بزرگ که باهمت و پیگیری مجدانه استاندار هرمزگان محقق شد تا با برقراری حمل و نقل هوایی گامی مهم در راستای توسعه سواحل مکران برداشته شود. طبعا رسالت رسانه ها انعکاس این خدمت ارزشمنددولت تدبیر و امید به هرمزگان خاصه شرق استان  می باشد.

 

اما این خبر مهم که رسانه های مدعو به نحو شایسته آن را پوشش داده بودند و جای تقدیر دارد و حتی رسانه های مخالف دولت نیز همراهی داشتند، متاسفانه، توسط یک رسانه که از قضا مدیر آن عضو انتصابی شورای اطلاع رسانی استانداری!! هست (به نظرم باید معاون سیاسی استانداری در این انتصاب تجدیدنظر کند که بر خلاف سیاست های دولت عمل می کند) دستمایه تسویه حساب‌های غرض ورزانه و شخصی که کاندیدای مدیر کلی روابط عمومی بوده، قرار گرفت که لازم است با استدلال و منطق پاسخ داده شود و قطعا روابط عمومی استانداری هرمزگان جوابیه لازم را بر اساس قانون مطبوعات خواهد داد تا با جوسازی این گونه کام مردم را از یک خدمت بزرگ تلخ نکنند. به عنوان یک فعال حوزه روابط عمومی و رسانه بر خود لازم دیدم به دلیل اینکه سردبیر این نشریه از طرف تمامی رسانه ها خود را به نوعی وکیل همه رسانه هامعرفی کرده و مطلب نگاشته است، اصل ماجرا را جویا شویم:

 

ماجرا چه بوده است؟
براساس تحقیقات از خبرنگاران همراه در این سفر از آنجایی که این اتفاق بزرگ با پیگیری استاندار هرمزگان محقق شده بود، نمایندگان خبرگزاری ها و روزنامه های محلی استان به جاسک اعزام می شوند.

لذا به جهت رفاه حال خبرنگاران اعزامی و جلوگیری از خستگی آنان به لحاظ بعد مسافت (۳۱۴کیلومتر)با ماشین های سواری ۱۲نماینده رسانه به جاسک اعزام می شوند و از همه مهمتر اینکه مدیرکل روابط عمومی استانداری خودرو سمند اداره خود را در اختیار خبرنگار دریای اندیشه، خبرگزاری مهر، ایلنا و ندای هرمزگان قرار می دهد و خود با خودرو یکی از همکاران به جاسک می رود.

از قضا همین خودرو در مسیر، بدلیل پنچری دقایقی با تاخیر می‌رسد. همین اتفاق دستمایه تسویه حساب و غرض ورزی  می شود.
سوال مهم این است: آیا مدیر روابط عمومی می توانست از پنجری خودروی حامل خبرنگار محترم جلوگیری کند؟ یا نکنند؟ وی باید دستور آب و جارو کردن مسیر بندرعباس، جاسک صادر می شد که چنین اتفاقی رخ ندهد؟ 

 

خبرنگاران باز هم به افتتاح نرسیدند
این تیتر یادداشت سردبیر محترم این روزنامه نوپا بود که به روشنی غرض ورزی، تسویه حساب شخصی، عدم توجه به حقایق، رها کردن اصل موضوع و پرداختن به حاشیه های بی فایده آن مشهود است، اما ضرورت دارد چند سوال مطرح شود.
که البته آن را به پای بی تجربگی عوامل آن باید گذاشت.
 

تفاوت اتوبوس با سواری 

اولا خبرنگاران اعزامی با سواری آن هم به جهت رفاه حال رسانه ای ها اعزام شدند و اتوبوسی وجود نداشته است.

این مطلب به خوبی نشان می دهد که سردبیر یا نویسنده مطلب اصلا در جریان چگونگی اعزام نبوده است.

بهرحال سخت می توان باور کرد که خبرنگار این رسانه تفاوت سواری و اتوبوس را درک نکرده باشد.

نکته دوم: چطور خبرنگاران از گزارش این اتفاق مهم بازمانده اند ولی به طور مشروح خبر مذکور در خبرگزاری ها و صدا و سیما و روزنامه های منتشر شده انعکاس یافته است.

پس تأخیری یا وجود نداشته یا خبرنگار محترم این رسانه بجای ارسال خبر محو حواشی و تفکر درباب کوبیدن استانداری و روابط عمومی آن بوده اند.

آیا بهتر نبود بجای تخریب، تهدید، تمسخر و پرداختن به بهانه جویی، از استانداری هرمزگان به سبب خدمت بزرگش به شرق استان قدردانی می شد؟
 
 

صدای رسانه مدام در گوش استاندار
در بند دوم و سوم آسمان به ریسمان بافته شده تا بی تدبیری مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری و شنیده نشدن صدای رسانه ها اثبات شود.

دکتر همتی اولین استاندار هرمزگان هستند که در اولین نشست خبری پس از انتصاب شماره تلفن همراه خود را در اختیار مدیران رسانه ها قرار داد تا بدون واسطه حرف ها و مشکلات را مطرح کنند.

انتخاب یک رسانه ای به عنوان مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری نشان دهنده اعتقاد و باور قلبی ایشان به رسانه هاست.

به نظر می رسد این همه توجیهات در راستای رکن الدینی ستیزی است. و گرنه در هفته خبرنگار دیدیم که رسانه ها با حضور در نشست خبری استاندار همراهی شان را با روابط عمومی استانداری چگونه ثابت کردند.
بهتر نیست بجای نمایندگی رسانه ها که هیچ کس آن را به سردبیر یا نویسنده محترم واگذار نکرده، حرف ها و نوشته ها را بنام خود بگویند؟ آیا این توهین به رسانه ها نیست که هرکسی خود را نماینده آنان بداند؟رسانه ها نماینده جعلی نمی خواهند و خود راه و رسم انعکاس گلایه ها را بهتر از نگارنده و البته نویسنده آن مطلب  می دانند. 

 

چرا حذف امور بین الملل؟ 
در بخشی از مطلب، نویسنده یادداشت تیر را در کمان کرده و کلمات را در جهت سوء تدبیر روابط عمومی استانداری شلیک می کند بدون اینکه به محتوای آن توجه نماید.
آخر چه ارتباطی بین نشست های استاندار و پروژه های استانی با حذف امور بین الملل وجود دارد.

نکته دوم اینکه کدام نشست خبری یا پروژه بدون حضور اصحاب رسانه یا به صورت گزینشی عمل شده که موجب این موضع‌گیری غیر منطقی شده است؟ چرا کلی گویی؟
تاکید بر ادامه این راه منتهی به ترکستان (نوشته های غیر مستدل در یادداشت نویسنده )سردبیر  یک روزنامه نوپا، آن هم به نمایندگی از سایر رسانه ها پسندیده نیست.

 

راه بیان نقص‌ها و مشکلات این نیست
به راستی اهمیت برقراری حمل و نقل هوایی جاسک تهران بیشتر بود یا این یادداشت سراسر مغرضانه؟
آیا دمیدن روح امید به جامعه مهمتر است یا یقه دری در جهت حذف یک نیروی بومی رسانه ای که از قضا نه گردن کلفت است و نه نامحترم؟
آیا بهتر نیست یکبار برای همیشه این کینه ها زدوده شود و مبنای قلم و کلام ما انصاف و اخلاق قرار گیرد؟
اطمینان داریم قابلیت های مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری هرمزگان به استاندار محترم اثبات شده و نیازی به این آسمان به ریسمان بافتن ها نیست.

قطعا اگر این شیوه ها ادامه یابد پشت پرده هایی عیان خواهد شد که خط پایان آن محو از عرصه رسانه استان است.

پس مواظب قلم هایتان باشید.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 864789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha