اجرای طرح جمع آوری امضای میلیونی مردم در 22ایستگاه متروی تهران

در راستای حمایت از قطع و سوزانده شدن درختان باغ قلهک، طرح جمع آوری امضای میلیونی توسط مردم، از دوم آذر به مدت چهار روز در 22 ایستگاه متروی تهران به اجرا در می آید.

به گزارش خبرگزاری شبستان، طرح جمع آوری امضای میلیونی توسط مردم، در راستای حمایت از قطع و سوزانده شدن درختان باغ قلهک، از دوم آذر در 22 ایستگاه متروی تهران به اجرا در آمد.

 

محمدمهدی بامداد، قائم مقام شهرداری منطقه هفت تهران، با بیان اینکه مالک اصلی باغ قلهک مردم ایران هستند، نه سفارت انگلیس، گفت: طرح جمع آوری امضای میلیونی در22 ایستگاه متروی تهران با همکاری خانه شهریاران جوان وابسته به شهرداری منطقه هفت تهران، با هدف حمایت مردم، از قطع شدن درختان باغ قلهک به مدت چهار روز انجام می شود و پیش بینی می شود با استقبال مردم، این طرح تا پنجم آذر نیز ادامه یابد.

 

وی در زمینه هدف از اجرای طرح جمع آوری امضای مردمی در متروی تهران، افزود: ا زآنجا که درختان باغ قلهک بی رحمانه توسط عوامل انگلیسی قطع و سوزانده شده است، ما سعی کردیم با کشاندن مردم به صحنه حمایت از این باغ، روند رسیدگی قوه قضائیه به پرونده باغ قلهک را سرعت بخشیم تا به نتیجه نهایی که همان ضبط باغ قلهک به نفع مردم شهر و تبدیل آن به پارک است، دست یابیم.


بامداد تصریح کرد: مردم با امضای میلیونی در حمایت از باغ قلهک، یکصدا اعلام می دارند که اشغال باغ  قلهک، به عنوان یکی از سرمایه های ملت شریف ایران، توسط سفارت دولت انگلیس، جنایتی است که با صبر و حوصله مردم روبرو شده است، اما در روزهای اخیر، اقدامات ضد محیط زیستی و ضد انسانی سفارت انگلیس خشم مردم ایران را برانگیخته است.


مسئول جمع آوری امضای مردم در ایستگاه شهید بهشتی، گفت: شهردار تهران نیز در خصوص باغ قلهک اذعان کرده است، یا باید مطابق قانون در موارد این چنینی باغ به نفع مردم و شهر ضبط و تبدیل به پارک عمومی ‌شود و یا سفارت انگلستان باید جریمه نقدی درختان را پرداخت و دو برابر تعداد درختان قطع شده درخت‌کاری کند.


قائم مقام شهرداری منطقه هفت تهران، در ادامه با بیان اینکه موضوع باغ قلهک سیاسی نیست، بلکه یک موضوع قانونی در زمینه حفاظت از محیط زیست است، افزود: هر کس در هر جایی زندگی می‌کند باید قوانین و ضوابط آن را رعایت کند، لذا مردمی که دوستدار طبیعت هستند خارج از بعد سیاسی این قضیه، می توانند حمایت و اعتراض خود را از سوزاندن و قطع شدن در ختان باغ قلهک را توسط سفارت انگلیس، از طریق امضا به مسئولان قوه قضائیه و وزارذت امور خارجه نشان دهند.


وی گفت: سفارت انگلیس قانون را رعایت نکرده و فضای سبز را از بین برده است، لذا این نه وظیفه شهرداری و وزارت امور خارجه بلکه وظیفه همه مردم است که نسبت به موضوعات مربوط به طبیعت و محیط زیست کشورشان، از خود واکنش نشان دهند و بی تفاوت نباشند.


بامداد به قطع درختان در آموزه های اسلامی اشاره کرد و گفت: بزرگان دین؛ همواره مسلمانان را به حفظ درختان تشویق می کردند و آنان را از قطع درختان بر حذر می داشتند، امیر المومنین علی (ع) فرمودند: « ومما یزید فی العمر ترک الاذی و ان عن قطع الاشجارالرطبه» پرهیز از قطع درختان سرسبز بر طول عر انسان می افزاید.» همچنین امام صادق (ع) نیز فرمودند: « و لا تقطن نخلا و شجرا"، قطع بی رویه درختان میوه دار، عذاب سخت الهی را در پی دارد».


وی در ادامه افزود: پیامبر گرامی اسلام (ص)  نیز در مورد توجه داشتن به درختان مانند سایر جانداران تاکید داشتند و درباره  قطع درختان سدر که در سرزمین عربستان فراوان یافت می شد نیز حدیثی با مضمون «من قطع سدر صوب الله راسه فی النار، هرکس درخت سدر را قطع کند، خداوند با سر او را در آتش خواهد انداخت» فرمودند.

 

وی با تاکید بر این نکته که  درختان از نظر دین اسلام  از اهمیت خاصی برخوردار است، افزود: در احادیث دینی؛ دو نکته بسیار مهم قابل توجه است یکی اینکه قطع درختان در ردیف کشتن کودکان، زنان و پیرمردان قرار گرفته است به طوری که پیامبر گرامی اسلام(ص) توجه به درخت و قطع نکردن آن را در زمان جنگ جایز ندانستند و مسلماً نیز چنین امری در زمان صلح و آرامش بسایر ناپسند و ناروا می باشد.

 

یادآور می شود: افرادی که پای این طومار را امضا می کردند معتقد بودند که ایرانیان نباید نسبت به تخریب محیط زیست توسط بیگانگان بی اهمیت باشند و جدا از سیاسی بودن این مسئله هر شهروندی که طرفدار محیط زیست است در راستای حمایت از آفریده های خداوند باید این طومار را امضا کنند.
 

همچنین خانه شهریاران جوان منطقه هفت در راستای حمایت از قطع و سوزاندن درختان باغ قلهک نیز با همکاری جوانان کشور نامه ای خطاب به شهردار لندن نوشتند که متن نامه به این شرح ذیل است:
 

جناب بوریس شهردار لندن: ما جوانان ایرانی، شکر گزاری باران، این رحمت الهی را با اندوهی در دل آغاز کردیم.چندی است سفارت انگلیس که واهمانه؛ ادعای تملک بر باغ های زیبای قلهک را دارد، چنگ برنداشته های خود زده و درختان کهن این باغ، که از سرمایه های ملی ما ایران است را به آتش کشیده و قطع کرده است.


سفارت انگلیس در تهران؛ قانون های جهانی حفاظت از محیط زیست نادیده گرفته شده و این قانون ها حتی در حد و اندازه شعار هم کار ساز نبوده است. از بین بردن این درختان یعنی نابودی یکی از شش های حیاتی مهم تهران و آسیب جدی به وضعیت زیستی مردم این شهر، از این رو بدیهی است که تخریب فضای سبز باغ قلهک توسط انگلیسی ها نه تنها یک اقدام ضد محیط زیستی است، بلکه یک اقدام ضد حقوق بشری و نقض کننده حقوق طبیعی انسان ها نیز است.

 

 پایان پیام/


 

کد خبر 86249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha