به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام «مصطفی ذوالفقاری» در جلسه هم اندیش مسئولان کانون ها و معرفی رابطین و طرح ملی فهما که در شهرستان کمیجان برگزار شد، گفت: توجه به نياز و سليقه جوانان در مساجد بايد مورد توجه قرار گيرد، وقتي فضای مسجد با روحيه جوانان همخوانی نداشته باشد اين افراد گرايشی به مساجد پيدا نمی کنند.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی با بیان اینکه بايد سبك كار در مساجد جوان پسند باشد افزود: مشاركت دادن جوانان در فعاليت های مسجد و واگذاری فعاليت ها به آنها، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی، ورزشي و هنری برای جوانان، تشكيل گروه های نمايش از بچه های مسجد می تواند در جذب جوانان به مسجد موثر باشد.
وی اظهار کرد: گاهی برای انجام کارهای معنوی و فرهنگی اثرگذار در مسجد نیازی به امکانات و بودجه نیست بلکه خلوص، همت و مناعت طبع لازمه کار است، مثلا برگزاری مراسم ختم قرآن با کمترین هزینه و اثرگذاری بالا در هر مسجد می تواند برگزار شود.
حجت الاسلام ذوالفقاری تصریح کرد: در اجرای برنامههای مسجد باید از جوانان بهرهمند شد تا حضور پررنگتری در مسجد داشته باشند؛ باید به جوانان اهمیت داد و آنان را وارد میدان کرد.
این مقام مسئول گفت: کانونهای هنری مساجد باید روی 2 نکته محتوای کاری و ظاهر فضای کار تمرکز ویژه کنند تا بتوانند در مساجد تحول ایجاد کنند و یکی از فرهنگ سازیهای مهم باید معطوف به فضای مسجد باشد.
وی ادامه داد: سامانه «فهما» (فرهنگی و هنری مساجد ایران) در راستای ثبتنام اعضای کانونهای فرهنگی و هنری، ثبت فعالیتها و رویدادهای کانونها راهاندازی شده و بر اساس این طرح، برترین کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور و برترین ستاد استانی با بررسیهای انجامشده از طریق این سامانه معرفی و مورد تجلیل قرار خواهد گرفت.
مدیران مسجد بهترین الگوهای عملی برای تربیت جامعه هستند
در ادامه این جلسه «حسین احمدی» گفت: امروز کارکرد مسجد به محل عبادت و بندگی، محل تربیت بشر اختصاص یافته که این موارد در جایگاه بسیار حایز اهمیت هستند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان کمیجان افزود: امام جماعت و متولیان فرهنگی و مدیران مسجد بهترین الگوهای عملی برای تربیت جامعه هستند.
نظر شما