به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «کوروش مودت» امروز (یکشنبه ۱۰ آذر) در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان بر ارتقای شاخص های آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: رفع معضلات آموزش و پرورش از برنامه های وزارت آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اضافه کرد: با دستور وزیر آموزش و پرورش کارگروهی در سطح وزارت آموزش و پرورش برای برطرف کردن مشکلات آموزش و پرورش خوزستان در سه محور نیروی انسانی، فضای آموزشی و اجرای عدالت آموزشی تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه بر این اساس نمایندگانی از وزارت آموزش و پرورش برای پیگیری این مسائل به خوزستان سفر کردند افزود: این نمایندگان در قالب تیمی تخصصی برای بررسی برطرف کردن کمبود نیروی انسانی و تجهیزات در حوزه های خدماتی و آموزشی به استان سفر کرده اند.
مودت با اشاره به اینکه بنا شده در بحث کمبود فضای آموزشی و کمبود نیروی انسانی در استان مشاور علمی در نظر گرفته شود تصریح کرد: با وجود کمبود نیرو هم در بخش خدماتی و هم آموزشی ولی هیچ کلاس درسی بدون معلم در استان وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه کمبود نیرو در این دو بخش با به کار گیری ۶ هزار نفر به صورت حق التدریس و نوبت دوم جبران شد عنوان کرد: جبران کمبود نیروی انسانی به صورت خرید خدمات آموزشی، ساعتی و جذب نیروی انسانی خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در آموزش و پرورش استان با کمبود حدود چهار هزار و ۲۶۹ نیروی خدماتی مواجه هستیم ابراز کرد: هم اکنون ۲ هزار و ۹۶۵ نیروی خدماتی در حال فعالیت هستند که این تعداد باید افزایش یابد.
وی تراز نقل و انتقال در آموزش و پرورش استان را منفی دانست و اذعان داشت: یکی دیگر از آسیب هایی که آموزش و پرورش با آن مواجه است خروج فرهنگیان و نخبگان از استان است که باید تمهیداتی فراهم شود تا نیروی انسانی مورد نیاز خوزستان تامین شود.
مودت به برون سپاری آموزش های مهارتی برخی رشته های کار و دانش اشاره کرد و افزود: برای این اقدام نیازمند کاهش تشریفات از سوی دستگاه های طرف قرارداد و تعیین نرخ نفر ساعت آموزشی در کمیته ای کارشناسی با حضور نماینده آموزش و پرورش و دستگاه های ارائه دهنده خدمات آموزش مهارتی هستیم.
وی همچنین بر تلاش در جهت تامین سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان مناطق محروم و روستایی تاکید کرد و ادامه داد: برخی از این دانش آموزان به دلیل طولانی بودن مسافت و عدم توان خانواده ها برای پرداخت هزینه ایاب و ذهاب ترک تحصیل کنند لذا باید برای جلوگیری از خروج این دانش آموزان از چرخه تعلیم و تربیت، اقدامات لازم برای تامین هزینه های سرویس ایاب و ذهاب آنان انجام شود.
نظر شما