به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سهیل صالحی» در کلاس آموزشی توانمندسازی مسئولین کانونهای خادمیاری محلی و موضوعی شهرستان قائمشهر با اشاره به اهمیت آموزش در پیشبرد اهداف عالیه سازمانها و نهادها، اظهار کرد: آموزشهای مختلفی برای کلیه خادمیاران از بدو ورود به عرصه خادمیاری در سطح استان برگزارشده و برای تسلط و آشنایی بیشتر خادمیاران بالأخص مسئولین کانونهای محلی و موضوعی آموزشهای ضمن خدمت و کار با سامانه برگزار میشود.
کاربر ارشد سامانه و مسئول ارزیابی کانونهای محلی و موضوعی دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مازندران در بخش دیگری از سخنانش گفت: تمام فعالیتهای ما باید رنگ و بوی امام رضا (علیهالسلام) داشته باشد؛ و خادمیاران افتخاری حضرت رضا (علیهالسلام) باید تمام تلاششان در جهت رفع محرومیت و کمک به نیازمندان باشد و سعی شود طرح ابتکاری و الگویی را برای محرومیتزدایی ارائه دهند.
صالحی به برگزاری جشنواره خدمت از سوی آستان قدس رضوی اشاره کرد و افزود: هدف از جشنواره خدمت تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در منشور هفتگانه آستان قدس رضوی درزمینهٔ اثرگذاری فرهنگی و ارائه خدمت به محرومین و نیازمندان و معرفی الگوهای برتر خدمت به محرومین و نیازمندان است.
وی تصریح کرد: هدف از راهاندازی جشنواره خدمت ارائه خدمات و کارهای الگویی است که خادمیاران میتوانند در بخش جشنواره خدمت در سامانه ثبت نمایند.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران جشنواره خدمت را الگوسازی از فعالیتهای برتر و موفق خادمیاران سطح کشور برشمرد و یادآور شد: ارائه طرحهای ابتکاری از سوی کانونهای خادمیاری از برنامههایی است که باید به آن توجه ویژهای شود.
صالحی خاطرنشان کرد: جشنواره خدمت سه محور اصلی گزارش فعالیتهای الگویی، دیدگاهها و نظرات و بخش ویژه را شامل میشود که خادمیاران رضوی میبایست پس از مراجعه به سامانه خادمیاری، بخش شرکت در جشنواره خدمت را انتخاب نموده و یکی از سه محور اصلی جشنواره را برگزینند و خادمیاران میتوانند یک الی چند مطلب را در سامانه درج نمایند و محدودیتی در درج الگوها در بخشهای مختلف ندارد.
وی اضافه کرد: تاکنون هزار و 4 اثر توسط خادمیاران استان مازندران ثبت گردید که از این تعداد ۳۲ اثر مورد تائید و انتشار قرار گرفت.
صالحی موضوعات آثار مورد تائید و انتشاریافته از مازندران را آموزشی، فرهنگی، هنری، جذب خادمیار، ابتکار در جذب کمکهای مردمی و ایجاد اشتغال و کارآفرینی اعلام کرد.
وی اظهار کرد: مازندران دارای ۲۶۷ کانون محلی و ۲۶۰ کانون موضوعی است که در بخشهای مختلف به محرومین کمکرسانی مینمایند بنابراین انتظار است با ارائه الگوهای برتر در جشنواره در جهت محرومیتزدایی گامهای رو به رشد و مؤثری برداریم.
صالحی در پایان در خصوص نحوه ورود به سامانه از طریق گوشیهای همراه، نحوه تائید اطلاعات فردی، آموزش در سامانه و نحوه دادن آزمون، انتخاب عرصه و مصداق خدمتی، جشنواره خدمت و چگونگی ثبت اثر، انتخاب کشیک حرم و رزرو خدمت و نحوه ارزیابی، گزارشنویسی و موارد دیگر در سامانه آموزش های لازم را ارائه دادند.
نظر شما