به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام حسین صنعت پور امیری، در این همایش با تقدیر از تلاش ها و فعالیتهای اثر بخش صورت گرفته توسط اساتید و فعالان قرآنی تاکید کرد: هرچند دستاوردهای قرآنی ارتش جمهوری اسلامی ایران در چهل سال گذشته فراوان است اما در عین حال با توجه به حجم تهدیدات فرهنگی، لازم است فعالیتهای قرآنی منسجم، جذاب و ابتکاری بیشتری انجام شود.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش افزود: اول وقت روزهای سه شنبه هر هفته در ارتش به آموزش قرآن کریم اختصاص دارد که فرصت بسیار مغتنمی است. ما برای بهره گیری بیشتر مخاطبان، بر تقویت معلومات قرآنی معلمان و مربیان توجه کرده ایم و یکی از این کارها، اجرای طرح «بشیر» برای ارتقای سطح آموزش مفاهیم قرآنی است.
حجت الاسلام صنعت پور خاطرنشان کرد: در گام بعدی، جذب افراد مستعد برای مربیگری علوم قرآن و حدیث مدنظر قرارگرفته و تلاش خواهیم کرد تا کلاسهای قرآن سه شنبه در سطح ستاد ارتش غنی تر و با کیفیت و معنویت بالاتری برگزار شود و امید است هم خود و هم خانواده هایمان قرآنی باشیم و همه در تقویت ارتش قرآن محور تلاش کنیم.
وی در ادامه با اشاره به حدیثی از امیر المومنین (ع) گفت: حضرت در توصیف مردان خدا که از وابستگی های دنیا رها و به دلبستگی های آخرت گرایش دارند آنان را کسانی دانست که قرآن با جان و دلشان عجین شده است.
بنابراین گزارش، در پایان این همایش از ممتازین شرکت کننده در چهارمین دوره طرح بشیر که به ترجمه و مفاهیم جزء سوم قرآن کریم اختصاص یافته است، تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است، شرکت کنندگان در این طرح 3 ساله، در هر 45 روز، ضمن حفظ لغات یک جزء از قرآن کریم، با موضوعات، معانی و مفاهیم آیات مربوط به آن جزء آشنایی پیدا کرده و در پایان هر دوره طی آزمون تستی و تشریحی که به صورت تمرکزی برگزار خواهد شد شرکت می کنند.
نظر شما