هادی نصرت آبادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی گفت: کتابخانه حضرت زهرا (س) زیر نظر کانون فرهنگی هنری شهدای نصرت آباد در روستای نصرت آباد از توابع سیرجان، در سال 93 تاسیس شد.
کتابدار کتابخانه حضرت زهرا (س) در نصرت آباد سیرجان در خصوص تعداد اعضای کتابخانه افزود: این کتابخانه حدود 180 نفر عضو دارد که از این تعداد 70 نفر آقا و مابقی خانم هستند.
وی با اشاره به اینکه بیش از 4 هزار و 500 جلد کتاب شامل کتاب های علمی، فلسفه، تاریخی، مذهبی و ... در کتابخانه موجود است، در خصوص تجهیزات کتابخانه گفت: این کتابخانه شامل سالن مطالعه با حدود 9 میز و 36 صندلی و حدود 22 قفسه کتاب است.
نصرت آبادی در ادامه گفت: یکی از نیازهای مهم و مبرم ما سیستم رایانه است زیرا الان چند ماه است که یک سیستم خراب شده و به کرمان فرستادیم اما متأسفانه نرم افزار سیستم درست نمی شود و نگران این هستیم که تمام اطلاعات سیستم پاک شود و قرار باشد دوباره اطلاعات را وارد سیستم کنیم که واقعاً دشوار است.
وی در خصوص مهمترین فعالیت های جنبی کتابخانه، بیان داشت: از جمله فعالیت های جنبی کتابخانه مسابقه کتابخوانی است؛ همچنین در ایام 22 بهمن عضویت رایگان داریم و نیز یکسری تابلوها کار شده و در مکان های عمومی نصب کردیم و چند جلد کتاب گذاشتیم که افراد در مغازه بیکار نباشند و مطالعه داشته باشند.
کتابدار کتابخانه حضرت زهرا (س) در نصرت آباد سیرجان ادامه داد: در کتابخانه کلاس های قرآنی نیز به غیر از ماه رمضان در طول سال نیز برگزار می شود اما بیشتر در تابستان این کلاس ها را داریم و الان نیز هر جمعه کلاس داریم اما در مسجد برگزار می شود.
نصرت آبادی در ادامه با اشاره به لزوم استفاده کتابخانه های مساجد از نرم افزار مهر مساجد، بار دیگر نیاز به رایانه را متذکر شد و در خصوص نیازهای دیگر کتابخانه افزود: از 22 قفسه کتاب حدود 4 قفسه هنوز کامل کتاب ندارند و فقط مجلات گذاشته شده پس در خصوص منابع نمی توانیم بگوییم کم است اما در وسع و موقعیت مکانی که داریم شاید جوابگو باشد اما نیاز بیشتر است.
وی اظهار داشت: با وجود اینکه برخی اهالی، کتاب اهدا می کنند و کتاب های کمک درسی داریم اما به دلیل اینکه در فصل مدارس هستیم و همچنین در زمان امتحانات که بچه ها حضور بیشتر پیدا می کنند اگر کتاب های کمک درسی بیشتری داشته باشیم خوب است.
کتابدار کتابخانه حضرت زهرا(س) در نصرت آباد سیرجان در ادامه گفت: بیشترین قشری که به کتابخانه مراجعه می کنند سنین 12 تا 18 سال است اما اگر منابع و امکانات بیشتر باشد جوانان بیشتری جذب کتابخانه می شوند.
نظر شما