حجت الاسلام «علی رحمانی» به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار داشت: پرداختن به موضوع کتاب و کتابخوانی سبب می شود تا انسان با اندیشه و افکار دیگران آشنا شود؛ این افراد عمری را در دنیا تجربه آموخته اند و از افکار و تجربه های دیگران در زندگی خود استفاده کرده اند.
امام جمعه قاین با بیان اینکه اگر انسان با کتاب و کتابخوانی مانوس شود میتواند از اقیانوس تجربههای دیگران در زندگی اش استفاده کند، گفت: کتاب و کتابخوانی می تواند در زمینه رشد و تکامل انسان نقش موثری داشته باشد و باید به این موضوع بسیار توجه کنیم.
وی با اشاره به اینکه کتاب و کتابخوانی سبب می شود که اندیشه انسان تعالی پیدا کند، افزود: هنگامی که فکر انسان رشد پیدا کند مشاهده می کنیم که فکر متعالی بین حق و باطل می تواند به درستی تصمیم بگیرد و حق را از باطل جدا کند و در این راستا فرهنگ کتاب و کتابخوانی می تواند به انسان ها بسیار کمک کند.
حجت الاسلام رحمانی به مشکل جوامع بشری اشاره کرد و ادامه داد: مشکل جوامع بشری این است که عموم افراد به حد بلوغ فکری نرسیده اند و اگر در جامعه ای همه افراد به بلوغ فکری برسند شاهد خواهیم بود که این انحرافات و گرایش ها به باطل در آن جامعه بسیار کاهش می یابد و فرهنگ کتاب و کتابخوانی می تواند در زمینه بلوغ فکری افراد نقش موثری داشته باشد.
امام جمعه قاین با توجه به اینکه بسیاری از افراد هنوز لذت مطالعه کردن را نچشیدهاند، در ادامه گفت: برخی افراد نیز در جامعه به فیلم ها بسنده می کنند و بسیاری از جوانان ما متاسفانه درگیر فضای مجازی هستند و در گذشته مردم جامعه ما به این موضوعات توجه نداشتند و کتاب و کتابخوانی نقل محافل و مجالس مردم بود.
وی در ادامه بیان داشت: پرداختن به موضوع کتاب و کتابخوانی در گذشته بین مردم بسیار رایج بود و این موضوع سبب رشد فکری افراد می شد اما اکنون متاسفانه جوانان ما بیشتر وقت خود را در فضای مجازی می گذرانند و این موضوع به آنان اجازه نمی دهد تا به سمت کتاب و کتابخوانی بروند و مزه مطالعه را بچشند.
حجت الاسلام رحمانی با اشاره به اینکه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه تاثیرات مثبتی دارد، گفت: از مسئولان درخواست داریم تا درخصوص ترویج این فرهنگ در جامعه بیش از گذشته کار کنند تا شاهد این باشیم که جوانان ما به جای فضای مجازی به سمت کتاب و کتابخوانی گام بردارند.
نظر شما