بهره گیری از قرآن در فضای مجازی موجب بیداری فطرت های پاک بشر می شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، با بیان اینکه مظلومیت قرآن در فضای مجازی محسوس است، گفت: بهره گیری از قرآن در فضای مجازی موجب بیداری فطرت های پاک بشری می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، علی داننده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، در آئین اختتامیه نخستین جشنواره بین المللی وبلاگ نویسی قرآنی در تبریز با اشاره به حضور گسترده جوانان در این جشنواره اظهار داشت: استقبالی که جوانان و نوجوانان از این جشنواره کرده اند،‌ نشان داد که حضور آنها در فضای مجازی و علاقه به قرآن ‌با بصیرت و درک درست از این اقدام انجام گرفته است.


وی افزود: در این رابطه متولیان امر برای ترویج حقایق قرآنی در فضای مجازی باید علاوه بر حمایت های مادی، حمایت های فکری و مدیریتی مستمر داشته باشند.


داننده با اشاره به اینکه مظلومیت قرآن در فضای مجازی محسوس است، افزود: با اینکه قرآن در فضای مجازی حضور دارد اما موضوعات انحرافی که با عنوان قرآن و محتوای قرآنی مطرح می شود ظلمی است که در این فضا به ساحت قرآن انجام می گیرد.


وی تاکید کرد: تشکیل کارگروه های متخصص قرآنی می تواند برای مقابله با این انحرافات و ترویج صحیح مفاهیم قرآنی راهگشا و موثر باشد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر فضای مجازی با نور قرآن (صامت و ناطق) منور گردد، ‌کمک شایانی به بیداری فطرت های پاک بشری و فرج صاحب اصلی عالم، حضرت مهدی(عج) خواهد کرد.


وی افزود: انقلاب اسلامی ایران مسیر تلاش در ترویج و نهادینه کردن مفاهیم قرآنی را گشوده و منویات امام راحل و مقام معظم رهبری چراغ این راه انسان ساز است.


داننده با اشاره به روند برگزاری این جشنواره گفت: پس از ارسال فراخوان نزدیک به یک هزار و 700 وبلاگ از ایران و کشورهایی چون امارات، افغانستان، پاکستان، تایلند، آذربایجان، آمریکا و آلمان در نخستین جشنواره بین المللی وبلاگ نویسی قرآنی شرکت کردند.


وی افزود: از مجموع یک هزار و 680 وبلاگ 985 وبلاگ جهت ارزیابی فنی و محتوایی به مرحله داوری راه یافتند.


داننده گفت: از میان وبلاگ های ذکر شده در نهایت 47 وبلاگ در هشت بخش وبلاگ متنی شامل (مقاله و پژوهش، داستان و شعر، احادیث، گزارش و خبر، خاطره نویسی، آموزش، ‌تاویل، ‌تفسیر و تدبر و تلات) و سه بخش فتوبلاگ، پادکست و ودکست و در قالب پنج زبان فارسی،‌ انگلیسی، ‌عربی، ‌ترکی آذری و ترکی استانبولی برگزیده شدند که در آئین اختتامیه معرفی شدند.


دبیر نخستین جشنواره بین المللی وبلاگ نویسی قرآنی هدف از برگزاری این جشنواره را تبیین اهمیت و گسترش فرهنگ وبلاگ نویسی در زمینه توسعه،‌ تبلیغ و ترویج معارف قرآن کریم و همچنین ترغیب و تشویق قشر جوان و فرهیخته به استفاده بهتر از خدمات آنلاین و جهت دهی به آنها عنوان کرد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، تولید محتوایی و تجمیع اطلاعات قرآنی در محیط های تحت وب و ارائه وبلاگ های نمونه و استاندارد از لحاظ فنی و محتوایی به علاقه مندان را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد.


نخستین جشنواره بین المللی وبلاگ نویسی قرآنی در راستای برگزاری جشنواره های قرآنی منظومه آیات،‌ توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با همکاری مرکز توسعه،‌ ترویج و فعالیت های قرآنی، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال و استانداری آذربایجان شرقی در تبریز به کار خود پایان داد.


پایان پیام/

 

کد خبر 85507

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha