رسانه نقش کلیدی در مردمی کردن علم دارد

ضابطی جهرمی گفت:مهمترین نقش رسانه در توسعه و ترویج علوم محبوب کردن حاصل فعالیت علمی دانشمندان در بین جوامع است.اسم این موضوع را مردمی کردن علم گذاشته ام. رسانه این نقش کلیدی و مهم را بازی می کند.

«احمد رضا ضابطی جهرمی»  در گفتگو با خبرنگار علمی خبرگزاری شبستان درباره ترویج علم از طریق رسانه ها گفت:مهمترین نقش رسانه در توسعه و ترویج علوم محبوب کردن حاصل فعالیت علمی دانشمندان در بین جوامع است.

 

استاد تمام دانشگاه صدا و سیما افزود:اسم این موضوع را مردمی کردن علم گذاشته ام. رسانه این نقش کلیدی و مهم را بازی می کند.

 

وی ادامه داد:معتقد هستم برای ترویج  و توسعه علم در هر جهانی که می تواند جهان اسلام باشد، رسانه ها باید پیشقدم باشند.

 

مستند ساز ایرانی بیان کرد:این کار یک کار تخصصی و چند وجهی است که لازم است بین دانشمند، روزنامه نگار، برنامه ساز رسانه و  تکنولوژیست های آموزشی یک اتحاد علمی،فکری و عملی صورت گیرد.

 

وی ادامه داد:در این صورت با نقش و ماموریتی که رسانه  در مردمی کردن علم وتوسعه و ترویج علم به عنوان یک مقوله جذاب میان مردم دارد می تواند حاصل فعالیت فکری، علمی و عملی دانشمندان را برای مردم ملموس کند.

 

وی در پاسخ به این پرسش که جایگاه رسانه ها  در ایران به لحاظ توجه به علم چیست گفت: ما برنامه های علمی کم تولید می کنیم. باید ازپشتوانه علمی دانشگاه هایی که از یک سوی  علوم و هنر و از سوی دیگر رسانه ای کار می کنند یک تجمیع و کانونی به وجود آید تا رشد چنین برنامه سازی هایی در تلویزیون به خصوص در شبکه مستند یا شبکه هایی که از فرم ها و شکل های مستند استفاده می کنند بیشتر بهره مند شویم.

 

استاد تمام دانشگاه صدا و سیما تصریح کرد:باید برای ترویج علم کار با مستند های علمی و آموزشی آغاز شود.

 

 

کد خبر 855007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha