به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در دومین همایش هویت کودکان ایران اسلامی در دوره پیش دبستانی که امروز (شنبه ۲۵ آبان) در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، بیان کرد: این همایش با نگاه دلسوزانه به کودکان که امانت های خداوند برای سازندگی، تعالی، علم، دانش، استقلال، عزت، آزادگی، عبودیت و بندگی هستند، برگزار شده است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: خداوند وقتی از ماهیت، جایگاه انسانی انسان و تفاوت انسان با حیوانات سخن می گوید، می فرماید خداوند شما را از رحم مادر به این دنیا آورد، در حالی که هیچ نمی دانستید ولی این نبود هیچ نداشته باشید و سه سرمایه عظیم خدایی در اختیار شما قرار گرفت.
وی عنوان کرد: این سه عنصر و سرمایه در زبان فارسی چشم، گوش و دل گفته می شود و در قران این واژه به ۲ شکل گفته شده است، آنجا که قرآن می خواهد چشم، گوش و دل ظاهری را بیان کند، می فرماید عین، اذن و قلب اما وقتی می خواهد اینها را به صورت انسانی بیان کند از آنها به شکل سمع، بصر و فواد یاد می کند و سپس خداوند متعال فرمود شکر اینها را به جای آورید یعنی درک کنید.
آیت الله عابدینی اعلام کرد: همه ارزش انسانی به این است که این سه عنصر انسانی زنده شوند و از آنها به درستی استفاده شود.
وی تأکید کرد: در فرمایشی از حضرت علی (ع) در خصوص استعداد کودکان برای جذب، رشد و بالندگی آمده است که این زمین مستعد خالی هر چیز در آن انداخته شود رشد می کند، بنابراین این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: امروز چشمه زلال هویت کودکان ایران اسلامی همزمان با ولادت پیامبر گرامی اسلام و امام جعفر صادق (ع) به قزوین این پهنه مینودری، پایتخت خوشنویسی، شهر مردان خدا و شهر شهیدان رجایی و لشکری رسیده است.
«خیرالله رحمانی» ادامه داد: شناساندن هویت کودکان تلاشی است تا دست های پرمهر آینده سازان ایران اسلامی را زنجیر وار به هم گره زند و روح انسانیت و مهر و محبت را در باغ جان ها شکوفا کند تا با اتحاد، وجود این سرزمین را از دشمنان در امان دارد.
وی اضافه کرد: امروز بر این باور هستیم این کودکان و آینده سازان روزی ابر وجودشان بارانی شده و سراسر سرزمین مان را غرق سرسبزی و امید می کنند و امروز روز مشق دانایی، روز تحریر حکمت و شکفتن معرفت است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با اشاره به استقبال از برگزاری این همایش یادآور شد: ارسال یک هزار و ۴۰۰ اثر علمی و هنری به دبیرخانه این همایش و پذیرش ۴۰۰ اثر توسط داوران، نشان از توجه اهل قلم به حوزه علوم انسانی و مقوله فرهنگ در جامعه است.
نظر شما