پیامبر اسلام، محور وحدت/ مسلمان باید باهم متحد شوند

حجت‌الاسلام سید مهدی ابطحی پیامبر را محور وحدت معرفی کرد و گفت: پس از ذات خداوند، وجود مقدس نبی اسلام(ص) مهم‌ترین وجه اشتراک همه فرق اسلامی و مظهر وحدت است.

حجت‌الاسلام «سید مهدی ابطحی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، با تبریک سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت، درباره این روز اظهار داشت: خداوند تبارک‌وتعالی، وجود مقدس پیامبر اکرم (ص) را برای هدایت همه بندگان خود برگزید و چشم جهانیان، در صبح روز هفدهم ربیع‌الاول به نور وجود ایشان روشن و منور شد.

 

کارشناس امور دینی پیامبر اعظم (ص) را محور وحدت معرفی کرد و ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام (ص) محوری است که فرق اسلامی اعم از فرق شیعی و سنی به نبوت ایشان باور و اذعان دارند و نبوت ایشان یکی از وجوه اشتراک همه مسلمانان است همان‌طوری که ذات حق‌تعالی، قرآن و قبله در بین همه مسلمانان مشترک است، پس از خداوند متعال، نبی مکرم اسلام (ص) در رأس همه اشتراکات مسلمانان و محور وحدت آنان است.

 

کارشناس امور دینی، درباره با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت ادامه داد: مهم‌ترین تلاش پیامبر بعد از دعوت به اسلام، تلاش برای حفظ وحدت میان مسلمانان بود به طوریکه در روایات داریم که پیامبر فرمودند:« سوره هود مرا پیر کردند.» و وقتی علت این موضوع را از ایشان جویا شدند، ایشان آیه «فاستقم کما امرت و من تاب معک » را دلیل این حرف خود عنوان می‌کنند چراکه در این آیه علاوه بر اینکه پیامبر به استقامت امر شده‌اند، مسلمانان نیز به استقامت و حفظ وحدت امر شده‌اند و پیامبر باید همه مسلمانان را در یک خط نگره دارد.

 

وی با اشاره به یک واقعه تاریخی د زمان صدر اسلام خاطرنشان کرد: مساجد در اسلام، از جایگاه بسیار ویژه‌ای برخوردارند اما در زمان پیامبر، مسجدی موسوم به مسجد ضرار توسط منافقان و دشمنان اسلام بنا شد تا از آن برای ایجاد فتنه و تفرقه استفاده شد تا اینکه پیامبر مامور به تخریب این مسجد شد چراکه اساس این مسجد بر تفرقه و تخریب و تضعیف وحدت مسلمانان بنا شده بود.

 

حجت‌الاسلام ابطحی به ذکر خاطره خود از بازدید از محل مسجد ضرار پرداخت و افزود: چند سال پیش در جریان سفر خود به مکه، از محل مسجد ضرار بازدید کردیم و جالب بود که گویی برکت از این زمین برداشته شده و بعد از آن قابل استفاده نبود به طوری که زمانی سعودی‌ها در این زمین نخل کاشتند و با اینکه نخل‌های اطراف همه بارور بودند و رشد کرده بودند، اما نخل‌هایی در این زمین کاشته شده بود همگی خشک شده بودند.

 

وی با بیان اینکه حتی از احکام و جزئیات نماز هم می‌توان به اهمیت وحدت پی برد ادامه داد: در نماز چنانچه رکنی، عمدا یا سهوا کم یا زیاد شود، نماز باطل است اما در نماز جماعت چنانچه کسی پیش از امام جماعت سر از رکوع یا سجود بردارد و فرصت داشته باشد که به رکوع یا سجود برگردد، باید برگردد و اگرچه رکنی را اضافه‌تر انجام می‌دهد اما برای حفظ جماعت بایستی برگردد و این خود اهمیت حفظ وحدت را می‌رساند.

 

کارشناس علوم دینی با بیان اینکه مسلمانان باید از پیامبر الگو بگیرند افزود: امیدواریم همه مسلمانان با الگوگیری از پیامبر اکرم(ص) همه با هم علیه دشمن اصلی و واحد خود یعنی اسرائیل و آمریکا متحد و مشتی شوند بر دهان استعمار و امیدواریم که هرچه زودتر این بیداری و آگاهی و وحدت در همه جوامع اسلامی پدیدار شود./

کد خبر 854892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha