به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «سیده فرانک موسوی» امروز (چهارشنبه ۲۲ آبان) در نشست هماهنگی اجرایی شدن بازارچه خوداشتغالی بانوان اظهار کرد: بازارچه خوداشتغالی بانوان اهواز در سال های اخیر غیرفعال بوده که طی تفاهم نامه سازمان میادین شهرداری ها، این بازارچه با هدف ایجاد اشتغال و همچنین اشتغالزایی پایدار در اختیار بانوان قرار می گیرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با اشاره به اینکه این بازارچه در سال ۱۳۹۲ به صورت کانکسی توسط شهرداری اهواز ساخته شده است افزود: همچنین بازارچه دارای امکاناتی چون آب، برق، فاضلاب، سرویس های بهداشتی و پارکینگ است.
وی با بیان اینکه بازارچه خوداشتغالی بانوان دارای ۲۸ باب مغازه به مساحت یک هزار و ۵۳۰ متر و زیربنای ۳۴۱ مترمربع است تصریح کرد: مدیریت بازارچه بر عهده انجمن بانوان کارآفرینان سبز قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه بانوانی که توانمندی اولیه را دارند محصولات و دستاوردهای خود را در این بازارچه در معرض فروش قرار می دهند عنوان کرد: ابتدا غرفه ها در سه ماه اول به صورت رایگان و آزمایشی در اختیار بانوان قرار می گیرد و در طول این مدت غرفه ها توسط شهرداری بیمه می شوند.
موسوی با تاکید بر اینکه اولویت واگذاری غرفه به بانوانی است که تحت پوشش بهزیستی هستند ابراز کرد: تعدادی از غرفه ها در اختیار بانوان کارآفرین قرار داده شده است؛ این بازارچه می تواند به معیشت خانواده هایی که غرفه دارند کمک کند.
وی اذعان داشت: در صورتی که بازارچه به صورت مستمر و دائمی فعال باشد، از فضای بیلبوردهای شهر و امکانات مجازی شهرداری اهواز جهت اطلاع رسانی و جلب توجه مردم به این بازارچه استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه بانوانی که پس از سه ماه توانایی خود را در جهت ادامه فعالیت نشان دهند با شهرداری قرارداد خواهند بست و کارشناس دادگستری اجاره بهاء را تعیین می کند یاد آور شد: در صورت رونق بازارچه و استقبال عمومی از آن، بازارچه های دیگری را افتتاح خواهیم کرد.
در پایان تفاهم نامه ای میان اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان و سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اهواز به منظور برپایی جشنواره خوداشتغالی و توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار و بدسرپرست منعقد شد.
نظر شما