معاون آموزشی دانشگاه تبریز، بر رعایت عدالت در دریافت شهریه از دانشجویان تاکید کرد و با اشاره به شرایط تحصیل در دانشگاه پردیس ارس، به خبرنگار شبستان گفت: میزان شهریه این دانشگاه بر اساس بودجهبندی علمی صورت میگیرد و باید توجه داشت که این دانشگاه باید در مدت زمان مشخص مستقل شود.
حمیدرضا قاسمزاده ادامه داد: شهریهای که از دانشجویان پردیس بینالمللی دانشگاه تبریز در ارس دریافت میشود با توجه به هزینههای تحصیل در کشورهای همسایه صورت گرفته و هیئتی علمی در این زمینه فعال است.
معاون آموزشی دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: رشتههایی که در حال حاضر در این دانشگاه تدریس میشود شامل 17 رشته کارشناسی ارشد و چهار رشته دکتراست.
وی گفت: یک هزار و 100 نفر در پردیس بینالمللی ارس تحصیل میکنند و از نظر عمرانی نیز این دانشگاه در حال رشد است.
قاسمزاده بر توسعه علمی و تمرکز گرایشها در زمینه کارشناسی ارشد تاکید کرد و گفت: تمرکز گرایشی در رشتههای کارشناسی ارشد مورد توجه بوده و از تعدد گرایش به تعدد رسالهها تعبیر میشود.
وی گفت: رشتههای بین رشتهای نیز مورد توجه قرار گرفته و در زمینه ادبیات نیز رشتههای بین رشتهای تصویب شده است.
معاون آموزشی دانشگاه تبریز با اشاره به عدم راهاندازی رشته روزنامهنگاری در دانشگاه تبریز گفت: این رشته به علت نبود اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاه تبریز راهاندازی نشده است و در صورتی که اساتید مرتبط در این زمینه وجود داشته باشد، مایل به راهاندازی این رشته هستیم.
وی با اشاره به جایگاه دانشگاه تبریز اظهار کرد: دانشگاه تبریز به لحاظ قدمت دومین دانشگاه کشور است و از نظر علمی نیز رتبه بالایی دارد که تلاش داریم این رتبه را حفظ کنیم.
پایان پیام/
نظر شما