لزوم بهره‌گیری از تشکل‌های ایثارگری/ مردم و مسئولان برای ارتقای منزلت ایثارگران همت کنند

پاکاری با بیان اینکه مدیر باید بتواند از همه ظرفیت‌ها در شهرستان خود استفاده کند، اتکا به نیروهای داخل سازمانی، بهره‌مندی از تشکل‌های ایثارگران و بهره گرفتن از ظرفیت فرماندار، امام جمعه و... را برای پیشبرد بسیاری از کارهای بنیاد شهید ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رودبار، «عبدالله پاکاری» امروز (چهارشنبه،۲۲ آبان) در مراسم تکریم و معارفه سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رودبار اظهار کرد: نقش مدیر نقش تعیین کننده‌ای است ولی یک مدیر هر میزان که توانمند باشد به‌تنهایی نمی‌تواند کاری از پیش ببرد و باید در کنار همه همکاران و پرسنلش تمام کننده کارها باشد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان افزود: هر کدام از اجزای این سازمان نقش موثری در بهبود وضعیت بنیاد شهید دارند.

وی با اشاره به اینکه مدیرکل نقش محوری دارد اما ۳۰۰ نفر پرسنل آن در پیشبرد ماموریت‌های سازمان نقش‌شان قابل توجه است، گفت: هر کدام از پرسنل در جایگاهی که هستند نقش تعیین‌کننده دارند.

پاکاری تصریح کرد: کار در بنیاد شهید در کنار سختی‌ها، منزلت و ارزش بالایی دارد و امروزه شرایط اقتصادی کشور باعث شده این سختی‌ها بیشتر شود و باید بتوانیم با سعه صدر این مقطع را نیز پشت سر بگذاریم.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان در ادامه به بخش درمان مددجویان بنیاد اشاره و اذعان کرد: در صورت نداشتن اعتبار، می‌توانیم در هماهنگی با مدیران و سازمان‌های دیگر از جمله استانداری، علوم پزشکی، سپاه و ... موجب تسریع در کارها شویم.


وی با تاکید بر اینکه نباید تسلیم شرایط شویم، افزود: بنیاد شهید در بخش‌های مهم درمان، اشتغال، و.. تکالیف زیادی دارد که باید بتوانیم وظیفه خود را به‌خوبی انجام دهیم.

پاکاری با بیان اینکه یک مدیر باید بتواند از همه ظرفیت‌ها در شهرستان خود استفاده کند، تصریح کرد: در ابتدا باید اتکا به نیروهای زحمت‌کش بنیاد داشته باشیم چرا که هماهنگی، همدل و همراه بودن با اعضای خانواده برای پیشبرد بسیاری از کارها ضروریست. گاهی یک احوالپرسی ساده با ایثارگر می‌تواند دردش را تسکین دهد همانطور که بی‌توجهی به ایثارگر می‌تواند تنش ایجاد کند.

پاکاری همچنین تشکل‌های ایثارگری را از دیگر اعضای خانواده بزرگ بنیاد شهید دانست که باید از ظرفیت آنان بهره گرفت و گفت: ما به شکل سازمانی و آنها غیرسازمانی برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید همکاری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ایثارگران امروز با ۲۰ سال پیش فرق می‌کنند و انتظاراتشان از مجموعه به مراتب بیشتر شده است.

پاکاری بهره‌مندی از ظرفیت فرماندار، امام جمعه و... در شهرستان‌ها را و شناسایی دیگر ظرفیت‌های شهرستان را در جهت پیشبرد اهداف سازمانی بنیاد شهید قابل توجه دانست و بیان کرد: با توجه به اینکه شهرستان رودبار رشد و توسعه یافتگی‌اش نسبت به شهرهای دیگر کمتر است اما از طرفی ۷۵ درصد معادن استان در این شهرستان وجود دارد اما سهم ایثارگران از این منابع در حوزه ریالی، اشتغال، فرهنگی و... چقدر است؟


پاکاری انجام کارهای مشترک با نهادها و سازمان‌های دیگر را از جمله خدماتی دانست که در همین نظام در حال انجام است و اظهار کرد: در خدمات‌دهی به ایثارگران از خیلی از ظرفیت‌ها می‌توان بهره گرفت و کارها را گاها به‌صورت مشترک انجام داد.

وی در ادامه با گله‌مندی از برخی افراد که هنوز فطرت و معرفت لازم را کسب نکرده‌اند و یا آن اندازه معرفتی را که قبلاً داشتند از دست داده‌اند، تصریح کرد: کسانی که می‌گویند چرا باید اسم همه کوچه‌ها نام شهید داشته باشد نشان دهنده شخصیت پایین اوست.

پاکاری ادامه داد: باید نیروهای بومی، جوان و با انگیزه شهرستان ها فعال شده و آنان را برای معرفی مدیران آینده انتخاب کنیم که این کار در ارتباط گرم‌تر و نزدیک‌تر با ایثارگران می‌تواند پویایی سازمان را به همراه داشته باشد.

گفتنی است، در این مراسم از همکاری بیش از پنج سال «عباس خیروشر» در شهرستان رودبار قدردانی و «حسن پور» به عنوان سرپرست جدید معارفه شد.

کد خبر 854149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha