به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تالش،«سید عیسی مهدوی» در آیین تکریم و معارفه بخشدار اسالم با اشاره به اینکه از سرفصل اعتبارات مربوط به شهرستان یک اعتباری را برای پل اسالم جدا کردیم و پروژه کد دار شد اظهارکرد: مطالعات برای احداث پل اسالم در حال انجام بوده و نقشه و مشخصات پل را تعیین می کنند.
فرماندار تالش از پیگیریهای استاندار و معاون عمرانی استاندار و نماینده مردم در خانه ملت، مسئولان شهرستانی و امامان جمعه تالش و اسالم در رابطه با پل اسالم تقدیر و تشکر کرد، افزود: از تحمل و صبر مثال زدنی مردم اسالم نیز در این رابطه تقدیر و تشکر می کنم.
وی با بیان اینکه تخریب پل اسالم به زندگی و اقتصاد مردم آسیب وارد کرد، گفت: اختلاف نظری در رابطه با احداث پل موقت بود مبنی براینکه اگر پل موقت احداث شود باعث به تاخیر افتادن پل اصلی خواهد شد اما با رایزنی هایی که صورت گرفت احداث پل موقت در حال انجام است و هم مطالعات پل اصلی شروع و در ردیف بودجه قرار گرفت.
مهدوی به حضور استاندار گیلان در شهرستان تالش و بازدید وی از پل تخریب شده اسالم اشاره کرد و افزود: استاندار گیلان در بازدید از پل اسالم تامین اعتبار پل موقت را اعلام کردند و پیمانکار انتخاب شده که ان شاء الله بزودی نصب پل انجام می شود.
عالی ترین نماینده دولت در تالش گفت: ان شاء الله پل سریعا ساخته و آماده شود تا ما از شرمندگی مردم خوب اسالم در بیاییم.
وی به نقد برخی ها در رابطه با ساماندهی رودخانه ها اشاره و اظهارکرد: در کار فنی بحثی که اتفاق می افتد باید تحلیل فنی انجام شود.
مهدوی با اشاره به سیل مهرماه سال ۹۷ و آبگرفتگی خانهها و تخریب تاسیسات راه، برق و ...، اظهارکرد: این دوره ما هیچ آبگرفتگی معابر نداشتیم و این حاصل ساماندهی رودخانهها بوده است.
فرماندار تالش با بیان اینکه در سیل ۹۷ بیش از ۹۰ سردهنه املاک کشاورزی در این شهرستان تخریب شد، خاطرنشان کرد: اعتباری که برای بازسازی سردهنه ها پیش بینی شده بود بیش از ۵۰ میلیارد تومان بود که به علت ناکافی بودن اعتبارات دولتی طرح اضطراری ۸ میلیاردی تومانی تعریف کردیم که باز هم به علت ناکافی بودن اعتبارات دولتی ناچار شدیم آن را هم به دو قسمت تقسیم کنیم که یک قسمت از ساخت سردهنه ها را سازمان آب به نمایندگی از دولت با اعتبار ۳ و نیم میلیارد تومان انجام و یک بخشی را هم بخش خصوصی با اعتباری بالغ بر ۵ و نیم میلیارد تومان انجام داد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای دولت و مقام عالی وزارت کشور نیروسازی است، اظهارکرد: نیروسازی یکی از وظایف مدیران است و مدیری که نتواند مدیر پرورش دهد نقطه ضعفی برای مدیر است.
مهدوی به بهره گیری از توانایی بانوان در پست های مدیریتی اشاره کرد و گفت: مدیر بانویی که توانمند باشد در پست های مدیریتی به کار گرفته می شود و این از برکات انقلاب است.
گفتنی است، در پایین این آیین از زحمات علی درمانی بخشدار سابق اسالم قدردانی و لیلی یاری به عنوان بخشدار اسالم معرفی شد.
نظر شما