به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام «ابراهیم حمیدی» امروز (21 آبان) در شورای قضایی خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت و زحمتی که پرونده های ماده477 در استان ها ایجاد کرده، اظهار داشت: این پرونده ها اکنون مرحله تجدیدنظرخواهی برای مردم شده است و باید این نحوه کار سامان دهی شود و این کار سنگین از دوش استان ها برداشته شود.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با بیان اینکه 80 درصد این پرونده ها در استان تشخیص خلاف شرع داده نمی شود، افزود: باید در راستای این پرونده ها آیین نامه ای نوشته شود و طرق این پرونده ها محدود شود چرا که در غیر همه مردم می خواهند نسبت به پرونده خود تجدیدنظرخواهی کنند.
«ابوالفضل داریوش» معاون قضایی رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نقش پررنگ دیوان عالیکشور در جامعه به صورت کامل شناسایی نشده است، افزود: دسترسی به دیوان عالی کشور حتی برای قضات به راحتی امکان پذیر نیست.
وی با بیان لزوم افزایش دسترسی همکاران قضایی از طریق جلسات مشترک با دیوان عالی کشور، ادامه داد: در این راستا قضاتی که رأی آنان در معرض قضاوت دیوان عالی کشور قرار میگیرد از رأی، استدلال و نظر همکاران مجموعه دیوان اطلاع پیدا می کنند.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی ادامه داد: در موضوع منابع طبیعی به خصوص در استان خراسان جنوبی بحث ورود دیوان عالی کشور ضرورت دارد تا مشکلات مردم در این زمینه حل شود.
داریوش تصریح کرد: یکی از چالشهایی که در آرای قضات در حوزه منابع طبیعی وجود دارد برای سال احیاء و تشخیص آن است که خیلیها سال 41، برخی سال 65 و برخی نیز زمان برگ تشخیص را ملاک قرار می دهند که این مسئله موجب اختلاف شده است.
به گفته وی در حوزه قراردادهای بانکی و مؤسسات مالی و اعتباری در تعیین میزان خسارت، سود و جریمه نیز بین دادگاهها اختلاف وجود دارد که در این زمینه نیز به رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور نیاز است.
نظر شما