به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «منصور کوهی رستمی» شامگاه (دوشنبه ۲۰ آبان) در نشست متخصصان علم اطلاعات و دانش شناسی با موضوع «به اشتراک گذاری تجربه های خواندن» که در کتابخانه مرکزی خوزستان برگزار شد اظهار کرد: تجربه ما در چند سال گذشته در حوزه کتابداری به ما نشان می دهد که تغییر نگرش در حوزه کتابداری و کتابخانه رخ داده است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خوزستان با بیان اینکه نگاه سنتی به کتابخانه ها منسوخ شده است افزود: کتابخانه ها دیگر صرفا محلی برای امانت دادن کتاب و مطالعه نیستند.
وی با اشاره به اینکه تبدیل کتابخانه ها به مراکز فرهنگی و اجتماعی رویکرد اصلی کتابخانه های عمومی خوزستان است اضافه کرد: ۸۵۰ هزار امانت در سال ۹۶، در سال ۹۷ یک میلیون و ۲۰۰ هزار امانت و در هفت ماهه نخست امسال، ۷۰۰ هزار امانت داشتیم.
کوهی رستمی ادامه داد: بیشترین امانت کتاب توسط کودکان و نوجوانان و به علت ایجاد بخش کودکان و نوجوانان در کتابخانه های عمومی خوزستان بوده است.
وی با بیان اینکه باید در بخش کودک و نوجوان در حوزه کتابخوانی و مطالعه سرمایه گذاری کنیم اذعان داشت: باید در حوزه کتاب، کتابخوانی و کتابداری متناسب با شرایط اجتماعی روز حرکت کنیم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان تصریح کرد: همایش ملی کارکردهای اجتماعی به میزبانی استان خوزستان فروردین سال ۹۹ به منظور ایجاد ارتباط بین کتابخانه ها و محیط های اجتماعی برگزار می شود.
نظر شما