روس ها مار خوابیده اند/ کارکنان و کارشناسان مرکز پژوهش ها از عملکرد جلالی ناراضی اند

مخالفان استعفای کاظم جلالی معتقد بودند که با توجه به تجربه پنج دوره نمایندگی وی وجود وی در مجلس بسیار ضروری تر از دولت است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علیرضا رحیمی در ادامه جلسه علنی صبح امروز یکشنبه 19 آبان در مخالفت با استعفای کاظم جلالی گفت: آقای جلالی در مقابل رویکردهای افراطی موضع مستقل در دفاع از منافع ملی داشتند، تواضع، صداقت، لابی گری، بازی سازی در حوزه سیاسی از جمله ویژگی هایی است که به همین دلیل مجلس تمایلی به موافقت با استعفای وی ندارد.

 

وی گفت: خاستگاه آقای جلالی در تهران در دوره دهم خاستگاه اصلاح طلبی بود، گرچه وی به عنوان رییس فراکسیون مستقلین مجلس نیز عملکرد قابل قبولی داشتند.

 

وی با اشاره به اینکه جلالی از پختگی لازم با توجه به اینکه پنج دوره نماینده مجلس بوده است، برخوردار است، گفت: قطعا باید این پختگی به سمت مجلس بازگردد و صلاح نیست که برای هفت ماه ریاست مرکز پژوهش ها را به فرد دیگری بدهیم.

 

رحیمی با اشاره به فعالیت سنایی به عنوان سفیر ایران در روسیه گفت: وی اولین سفیر در روسیه بود که مسلط به زبان روسی بود البته وی قبلا نیز رایزن فرهنگی بود و به همین دلیل تاثیرگذاری بسیاری در این منصب داشت و در سفری که در خدمت آقای ظریف در مسکو بودیم در مسیر برگشت وی از آقای سنایی رضایت کامل داشتند.

 

مهرداد لاهوتی نیز در مخالفت با این استعفا گفت: ارادت من به آقای جلالی بر کسی پوشیده نیست اما ما معتقدیم که وی باید در مجلس حضور داشته باشد از نظر آداب اداری رده سفیر همانند استاندار است اما رده نماینده مجلس همان وزیر است. ما انتظار داشتیم آقای رییس جمهوری از آقای جلالی به عنوان وزیر یا معاونان اش استفاده کند نه اینکه وی را به عنوان سفیر انتخاب کند.

 

وی تاکید کرد: نقش آقای جلالی در مرکز پژوهش ها نقش موثری بود که برای اولین بار مقام معظم رهبری از این نقش به عنوان نقش موثر یاد کردند و ما امیدواریم این عملکرد موثر وی تداوم داشته باشد

 

لاهوتی خاطرنشان کرد: ما نگران هستیم که مرکز پژوهش ها که مغز متفکر مجلس است، بعد از این چه خواهد شد و به دست چه کسی سپرده خواهد شد.

 

حسینعلی حاجی دلیگانی در مخالفت با استعفای جلالی گفت: کارکنان و کارشناسان مرکز پژوهش ها از مدیریت جلالی در این مرکز راضی نبودند و وی با این عملکرد اگر سفیر هم شود، عملکردش مورد رضایت نخواهد بود.

 

وی بیان کرد: مسئولیت مرکز پژوهش ها مسئولیت کمی نیست تنها جایی است که نقطه نظرات کارشناسی به مجلس ارایه می شود. اگر مجلس در برخی محورها مورد سوال قرار می گیرد به دلیل این است که مرکز پژوهش ها نقش اش را در بحث کارشناسی و مشورت دادن به نمایندگان به خوبی ایفا نکرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در موضوع برجام فقط دولت مقصر نیست بلکه مجلس نیز مقصر است و عمده تقصیر مجلس به مرکز پژوهش ها بر می گردد که نتوانست مسایل را به صورت کارشناسی به نمایندگان ارایه دهد.

 

سید ناصر موسوی لارگانی، نماینده فلاورجان نیز در مخالفت با این استعفا گفت: دولت اول تصمیم اش را گرفته و بعد به مجلس آن را اعلام رده است، آقای جلالی در سخنان اش گفت استوارنامه بنده در شهریور ماه امضا شده است ما اینجا در مقابل عمل انجام شده قرار گرفته ایم و این برنامه ای که دولت داشته است که از آقای جلالی به عنوان سفیر استفاده کند فقط جایگاه وی را تنزل داده است و این نوعی اجحاف در حل مردم تهران است.

 

وی تاکید کرد: در طول مدتی که آقای جلالی در مرکز پژوهش ها بودند این مرکز نقش اش را به خوبی ایفا نکرده است.

 

جبار کوچکی نژاد نیز در مخالفت با استعفای جلالی گفت: آقای جلالی تجربه خوبی در حوزه قانون گذاری دارد و با توجه به تجربه هایی که دارد نباید از مجلس برود. ما نیاز به تجربه و کارآمدی وی در مجلس داریم.

 

وی تاکید کرد: عمر دولت دو سال بیشتر نیست و اینکه در دولت بعدی وی بتواند ادامه خدمت با توجه به حساسیتی که در کشور روسیه وجود دارد بدهد معلوم نیست.

 

نادر قاضی پور، نماینده ارومیه نیز در مخالت با استعفا گفت: جایگاه مجلس و نمایندگی بالاتر از سفیر است.

 

وی خطاب به جلالی گفت: یادت نرود که کجا می روی. به کشوری می روی که ما در آذربایجان و تبریز طلاهای زنان مان را به روسیه دادیم که ایران را آزاد کند. عهدنامه ترکمان چای و گلستان یاد نرود. روسیه مار خوابیده است و چشم طمع به آب های ما دارد.

 

نمایند مردم ارومیه تاکید کرد: من معتقدم آقای جلالی نمی تواند با ترفندهای روسیه برخورد کند و می ترسم حزب منحله توده فعال باشد./

کد خبر 852336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha