به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، «امیر رجبی» شامگاه 18 آبان ماه در جلسه جلسه مشترک حوزه هنری استان اردبیل و شورای اجرایی قرارگاه حضرت فاطمه الزهرا (س) استان اردبیل گفت: حوزه هنری مجموعهای کوچک با اهداف بلند و آرمانی است و مأموریت اصلی حوزه هنری به عنوان یک نهاد برآمده از انقلاب، شناخت، تولید و ابلاغ پیامهای انقلاب اسلامی با استفاده از ابراز و زبان هنر است.
رئیس حوزه هنری استان اردبیل افزود: ابزار هنری که حوزه هنری پیامهای انقلاب را به وسیله آنها انتقال میدهد، رشته هایی همچون نمایش، سینما، تجسمی، موسیقی، ادبیات، پژوهش در عرصه هنر و ادبیات دفاع مقدس است.
رجبی اظهار داشت: حوزه هنری در راستای هنر ارزشی بوجود آمده و با اتکاء به قدرت لايزال الهي و در پرتو ايمان و عزم ملي و صيانت از ارزشهاي ديني و انقلابي، در چشمانداز بيست ساله جذب و پرورش هنرمندان متعهد و متخصص در كليه رشتههاي هنري و توليد آثار نمونه و فاخر از هنر اسلامی، را سرلوحه خود قرار داده است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ساختار و تشکیلات حوزه هنری بسیار چابک و منعطف بوده و مجموعه نیروی انسانی ما چند مهارتی و دلسپرده به انقلاب، نظام، ایران، خانواده و زندگی ایرانی اسلامی است و در راستای فرهنگ و هنر با اهداف مشترک، آماده همکاری میباشد.
وی تصریح کرد: وجود قرارگاه حضرت فاطمه الزهرا (س) در استان و شناخت فعالیتها و برنامههای این نهاد، نعمت بزرگی برای ماست و امیدوارم که همکاری این دو نهاد باعث هم افزایی مناسب جهت انجام کارهای بزرگ و با کیفیت برای ارتقای فرهنگ مردم این استان شود.
در ادامه این جلسه، «علی حسنزاده» یادآور شد: یکی از مواردی که جای خالی آن احساس میشود این است که فرصت رقابت با هم را نداریم و آن قدر، کار زمین مانده که اگر سالها کار کنیم فرصت نمی کنیم کار رقابتی انجام دهیم؛ اگر هم افزایی داشته باشیم زودتر می توانیم نسل آینده را به نظام اسلامی امیدوار کنیم که این تعامل و رقابت سازنده ایجاد شود.
مسئول قرارگاه حضرت فاطمه زهرا (س) استان اردبیل اذعان داشت: در فضایی زندگی میکنیم که حوزه فرهنگ و هنر قدرت بالایی دارد، بخشی از نظام سرمایهداری در دنیا از قدرت فرهنگی است و یکی از مصادیق آن زبان هنر است.
وی با اشاره به اینکه هنر باید همراه با دیانت باشد و خانوادهها را به سمت قرآن سوق دهد، ادامه داد: برای انقلاب اسلامی خونها ریخته شده، بنابراین در فضای جنگ نرم باید بتوانیم هنر آمیخته با شهادت و ایثارگری و از خودگذشتگی را بیان و به ملت ایران ارائه دهیم.
حسن زاده با معرفی بخشها و کارگروههای مختلف قرارگاه، تاکید کرد: ما با تشکیل بیش از 17 کارگروه مختلف در قرارگاه، دست به دست هم دادهایم که به منویات مقام معظم رهبری، جامه عمل بپوشانیم.
در پایان جلسه، مسئولین هر یک از کارگروههای 17 گانه توضیحاتی پیرامون برنامههای مشترک در موضوعات عفاف و حجاب، مهدویت، خانواده و سبک زندگی اسلامی، کودک و نوجوان، اقتصاد مقاومتی، تبلیغ و ترویج قرآن، هنر و رسانه، مبانی انقلاب اسلامی در حیطه گام دوم انقلاب، هیئتهای مذهبی، نشر و چاپ کتاب، محرومیت زداییهای فرهنگی و اجتماعی، ایثار و شهادت، توانمندسازی فعالین فرهنگی در قالب دورهها، تشکیل جبهه فرهنگی مردمی انقلاب اسلامی، تولید موشن گرافی، برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی، میزگردهای تخصصی و برگزاری نمایشگاه ارائه دادند.
نظر شما